Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legnépszerűbb kaszinójáték és a rulett szabályai

| 2022. 05. 17. | 11:06:00
A kaszinójátékokról röviden.
A legnépszerűbb kaszinójáték és a rulett szabályai
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kaszinók mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. Az online kaszinó gyakorlatilag az internet terjedésével egyidejűleg jelent meg. A virtuális térben történő megjelenés pedig még inkább kiterjesztette a játékok népszerűségét, hiszen könnyen elérhetővé vált szinte bárki számára. A magyar online kaszinó lehetőségek is egyre inkább bővülnek és fejlődnek.

A népszerűségnek köszönhetően az online kaszinó oldalak biztosítják azt a játékosok számára, hogy a játékrepertoár folyamatosan bővüljön, frissüljön. Különösen igaz ez a nyerőgépekre. Évről évre újabb játékokkal találkozhatunk, gyakorlatilag bárki találhat olyan kaszinó játékot, amivel szívesen foglalkozik. Elmondható, hogy folyamatos fejlődés és bővülés ellenére mégis vannak olyan játékok, amelyek kvázi örök kedvencei maradnak a szerencsejátékosoknak. Ebben a cikkben a legnépszerűbb kaszinókkal és kaszinójátékokkal foglalkozunk.

A legnépszerűbb online kaszinók

A különböző kaszinó oldalakat sokféleképpen össze lehet hasonlítani. Fontos, hogy amikor mérlegelünk, hogy melyik oldal mellett tesszük le a voksot, tájékozódjunk a kínálatról. A szerencsejátékosok igényei különbözőek, így nem lehet azt mondani, hogy az egyik oldal kedvezőtlenebb lenne, mint a másik.

Számos toplista elérhető a legkedveltebb kaszinó oldalakról. Ezeken a listákon találjuk többek között a Fezbet, Wazamba, 22Bet, Nomini oldalakat. Ha a szerencsejáték mellett gyakran teszünk sportfogadást is, akkor érdemes olyan oldalt választani, ahol egyszerre érhetők el ezek a szolgáltatások.

A legnépszerűbb online kaszinójátékok

Legyen szó akár online, akár hagyományos kaszinóról kétségkívül a rulett és a blackjack játékok mindig a topplistán szerepelnek. Egyre jobban terjed az élő online kaszinó is, ami általában a rulett és a blackjack játéknál is mindig elérhető opció. Ez nem véletlen, ugyanis mind a két játék kiváló közösségi élményt ad, így az élő opcióval biztosítani lehet ezt az érzést a virtuális térben is. A játékok grafikája sokat fejlődött az utóbbi években, egyre modernebb, élvezhetőbb. A szolgáltatók figyelnek arra, hogy a szerencsejátékosok igényei minél inkább ki legyenek elégítve.

Ha a kaszinók legnépszerűbb játékairól beszélünk, akkor nem szabad elfelejtkezni a nyerőgépekről sem. Mind a hagyományos, mind az online kaszinók világában közkedveltek a nyerőgépes játékok. Az online kaszinó előnye, hogy jóval több nyerőgép játék elérhető, mint egy hagyományos kaszinóban. A legnépszerűbbek között találjuk többek között: a Great Book of Magic Deluxe, Hot 777, Fruit Mania és a Magic 81 játékokat. Itt meg kell jegyezni, hogy az online nyerőgépeken és a klasszikus kaszinóban található nyerőgépeken az esélyek közel azonosak. Nem kell aggódnunk, hogy esetleg kevesebb eséllyel indulunk el a játékban. Az online kaszinók által használt szoftverek teljes mértékben megbízhatóak, ezt minden legális online kaszinó oldal garantálni tudja ezeket.

A rulett szabályai

Nézzük meg az egyik legnépszerűbb játékot, a rulettet nagyvonalakban. A játék nem véletlenül közkedvelt, és szinte mindenki által ismert. A rulettet bármennyi játékos játszhatja, számtalan lehetőség és kimenetele létezik. A játékban van egy játékmester, más néven Krupié, aki a bank szerepében vezeti a játékot. A játékmester forgatja a kereket, kiosztja a nyereményt, jelzi a játékosoknak, hogy mikor kell megtenni a téteket. Előfordulhatnak vitás helyzetek, ilyenkor ezeknek a konfliktusoknak a feloldásáért is a játékmester felel.

A tétek megtételekor a játékosok az általuk választott számokra megteszik a tétjeiket. Ezt követően a játékmester megforgatja a kereket, beledobja a golyót, majd a golyó megáll egy számon, amit a játékmester közöl a résztvevőkkel pl. piros - hatos. A Krupié ezt követően beszedi azokat a zsetonokat, amelyek nem nyertek, majd kiossza a nyereményét a nyertes játékosoknak. Miután a nyertesek megkapták a nyereményüket, utána folytatódik a következő kör. Akkor, ha a golyó a nullán áll meg végül, a játékmester minden zsetont bevon. Ez alól kivétel a Francia rulett számtét. Ebben az esetben a játékos dönt, hogy visszakéri-e a tét felét, vagy meghagyja a következő játékra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés