Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emeld a céges ételrendelést magasabb szintre!

| 2022. 05. 16. | 16:48:00
XXX
Emeld a céges ételrendelést magasabb szintre!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az irodai ebédrendelés, csapatépítő catering vagy home office-ba való ételszállítás sok kihívást és fejtörést okozhat egy cég számára. Vegyük végig, mi mindenre érdemes odafigyelni, ha cateringszolgáltatót keresünk a finom falatok rendeléséhez!

Széleskörű szolgáltatások

Biztosan mindannyian tapasztaltuk már azt, amikor az irodai ebédszünetben hosszú, tömött sorok állnak minden sarki étterem vagy kifőzde előtt. Így az egész szünetet sorban állással tölthetnénk, ha nem mentené meg a napot a kedvenc főnökünk, aki cateringgel egybekötött csapatépítőt szervezett.

A csapatépítők igen különleges, és rendkívül fontos események minden munkahelyen, hiszen a kollégák és a vezetők kapcsolata jelentősen meghatározhatja a teljesítményt. Néha pedig mindannyiunknak jól esik lazítani a bokros teendők mellett, így egy ételrendeléssel megspékelt csapatépítő tökéletes program lehet!

A Covid miatti tartós home office kreatív megoldásokra késztette a csapatépítésre vágyó kollégákat, így már az online tartott programokhoz is megoldhatóvá vált az ételkiszállítás. Vagyis szinte teljesen olyan az élmény, mintha egy helyiségben tartózkodnánk, és még finomságokkal is megédesíthetjük a napot.

Megkönnyített adminisztráció

Sok cég egyre inkább hajlik a home officeban eltöltött napok számának növelése felé, így az sem ritka, ha ilyen típusú ebédrendelésre van igény. Ennek köszönhetően nem kell gondolkodni azon, hogy mit főzzünk, vagy nem kell hosszú percekig válogatni a boltban a hozzávalók beszerzése miatt.

A legjobb, hogy a céges költségkeretből való rendelés adminisztrációja is egyre könnyebb. Míg régebben jellemző volt a papír alapú áfás számlák és szállítólevelek tárolása, tologatása, és rosszabb esetben elvesztése, ma már egy elektronikus dokumentummal megoldható mindez. Így biztosan nyomon követhető a fogyasztás mennyisége csapatokra vagy egyénre lebontva, és nem kell szegény pénzügyes kollégákat ennek kibogozásával terhelni.

Különleges igények, különleges megoldások

Ételrendelésnél szinte lehetetlen olyanban megegyezni, amely mindenki számára, csapatszinten megfelel. A személyes preferenciák, netán ételérzékenységek miatt szerencsés, ha nagy választékból válogathatunk, hogy biztosan mindenki találjon kedvére való falatokat.

Emellett fontos az is, hogy a választható fogások változatosak legyenek, főleg akkor, ha állandó jelleggel, napi menüként rendelünk irodai cateringet. Máskülönben néhány hét után könnyen ráunhatunk például a borsólevesre és tökfőzelékre. Így szerencsés, ha többféle ízvilág és konyha ételeibe nyerhetünk betekintést, ezzel is bővítve saját otthoni receptúránkat.

Fontos szempont lehet az is, hogy különböző eseményekre más-más típusú és tematikájú cateringgel szolgálhassunk. Más igény merül fel ugyanis egy kötetlen céges farsangi bulin, és egy fontos ügyféltalálkozó jellegű ebédnél is az ételeket illetően.

Válaszd az Ordit.hu megbízható irodai catering szolgáltatásait, és rendelj finomságokat bármilyen alkalomra!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés