Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hogyan tedd még praktikusabbá a fürdőszobádat?

| 2022. 05. 17. | 10:36:00
A berendezése saját kényelmünk miatt fontos.
Hogyan tedd még praktikusabbá a fürdőszobádat?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Otthonunkban az igényes megjelenés és a praktikusság sokszor összekapcsolható annak érdekében, hogy esztétikus és kényelmes tereket teremtsünk magunknak és vendégeink számára. Míg nappalink berendezése és hangulata a vendégek számára is fontos, a fürdőszoba berendezése inkább saját kényelmünk miatt fontos.

Azonban mivel itt számos kozmetikumot és egyéb dolgokat tárolunk, sokszor káosz lesz az eredmény. Emiatt érdemes a megfelelő fürdőszoba bútorokat beszerezni, amely nem csak az összhatást javítja majd, hanem bizony a reggeli készülődést is nagyban fel tudja gyorsítani. 

Fürdőszoba szekrények

Fürdőszobánk rendben tartásához a legfontosabb a megfelelő méretű és kiosztású fürdőszoba szekrény beszerzése. Ezek elsődlegesen természetes pasztell színekben találhatók meg, tehát a barna, fehér, bézs és szürke opciókat találod majd az üzletek kínálatában. A természetességhez illően számos darabot találsz majd fából és bambuszból, amelyek szuper hangulatot is adnak majd fürdőszobádnak. Találhatsz továbbá különálló szekrényt, valamint mosdó alá helyezhetőt is – utóbbi kisebb fürdőszoba esetén igazán praktikus választás lehet majd. 

Fürdőszoba polcok

A fürdőszobai polcos elemek között is számos választási lehetőséged van. Itt a hagyományos polcos kialakítás mellett igényesebb, extrább kinézetű darabokat is találhatsz. Vannak ugyanis tárolókosarakkal és fiókokkal ellátott polcok is. A kosarak nyitottak, így könnyebb pakolást eredményeznek. A fiókokban ezzel szemben azonban nem láthatók a tárolt holmik, így letisztultabb összhatást kölcsönöznek majd fürdőszobádnak. 

Apró trükkök

A fentieken felül van még pár olyan apró trükk, melyekkel még rendszerezettebb és kényelmesebb lehet a fürdőszobában töltött idő. Ilyenek a különböző fali és felfüggeszthető akasztók, melyekre könnyedén elhelyezheted köntöseidet vagy törülközőidet. Számos tároló kosarat találhatsz különböző színben és méretben, melyeket szabadon használhatsz majd. Végezetül pedig érdemes lehet egy szennyeskosár beszerzése is, amely praktikus és még trendi kinézetet is ad majd.

A fenti tippeket megfogadva neked is gyönyörű és tökéletesen rendezett fürdőszobád lehet, amely a reggeli készülődést élménnyé teszi majd!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés