Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Munkavédelmi cipőben is csinosan

| 2022. 05. 11. | 20:14:00
XXX
Munkavédelmi cipőben is csinosan
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A munkavédelem törvényi szabályozása miatt egyes szakmákban kötelező a munkavédelmi ruházat használata. De a védőruha és a megfelelő cipő biztosítása, viselése nemcsak ezért fontos.

A munkavédelmi felszerelések használatának elsődleges célja az, hogy megfelelő védelmet nyújtsák viselőinek. Ezért a legkiválóbb minőséget kívánja meg, legyen az cipő, kabát, sisak vagy kesztyű. 

Az iparágak és szakmák jelentős részében folyamatosan növekszik a női munkaerő száma. A nők pedig – legyenek bár gyártósori operátorok, kereskedelmi dolgozók vagy cukrászok – szeretnek csinosan öltözködni. Ezt az igényt reagálták le a munkavédelmi ruhákat és cipőket gyártó cégek, amikor a női cipőknél a védelmi funkciók mellett az esztétikum felé is nyitottak.

Milyen a jó munkavédelmi cipő?

A Netpolc munkavédelmi lábbeliknél - akár férfi, akár nő viseli azokat - léteznek olyan szempontok, amiktől nem szabad, és nem is érdemes eltérni. 

A csúszásmentes talp nemcsak a vendéglátóiparban alapvető elvárás, hanem a gyártósorok mellett, és a kültéri munkavégzési területeken is fontos. Számos veszélyforrás létezik, gondoljunk csak a lecsöpögő kenőanyagokra, vegyszerekre vagy sárra! 

A jó munkavédelmi cipő a dolgozó számára komfortos, kényelmet biztosít akár 8-10 órán át. A lábak egészségét az antibakteriális, cserélhető talpbetét, légáteresztő anyag és izzadásgátló kialakítás garantálja.

A megerősített orr gondoskodik a lábfej védelméről. A lezuhanó nehéz vagy szúrós tárgyak, kiömlő forró víz vagy olaj mind súlyos baleseteket és egészségkárosodást okozhatnak. A legjobb minőségű munkavédelmi lábbelik, amikből több típust is találhatunk a Netpolc webáruházában, strapabírók, akár hosszú évekig kiszolgálják tulajdonosukat.

Minőségi újítások a védőöltözékek piacán

A munkáltatók jelentős része már ráébredt arra, hogy a minőségi munkavédelmi öltözék növeli a dolgozók produktivitását. Hiszen a dolgozók sokkal szívesebben dolgoznak, és jobb teljesítményt nyújtanak a munkaterület hőmérsékletéhez igazodó, kényelmes munkaruhában és cipőben. 

Nem igaz ez a nehéz és izzadós kezeslábasra, a műszálas köpenyre vagy az otromba fűzős cipőre. Nincs ez másképp a női dolgozókkal sem, azonban náluk az izléses, csinos megjelenés igénye is felmerül. 

A Netpolc webáruházában szép számban található női munkavédelmi lábbeli, a védőfelszerelések területén magas színvonalat képviselő gyártók termékei. Ilyenek például a Base márkájú cipők vagy a Portwest termékek. 

Miben más a női munkavédelmi cipő?

Ezek a már felsorolt szempontok mellett más követelményeknek is eleget tesznek.

  • A női cipők kialakításánál a gyártók odafigyeltek a kecsességre, stílusosságra, ergonómiára.
  • A női lábakhoz mérten keskenyebbek, csinosabbak, mint férfiaknak készült társaik.
  • A gyártók a megerősített sarokrésszel a boka és lábszár, ezzel a gerinc védelmét is fokozták.

Nem utolsósorban pedig ezek a védőcipők színesek, igényesek, akár kinézetre is versenybe szállhatnának a divatos sportcipőkkel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés