Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pizzasütés mobil kemencével? Lehetséges!

| 2022. 05. 16. | 16:46:00
XXX
Pizzasütés mobil kemencével? Lehetséges!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy igazság, hogy az életben a legjobb dolgok akkor születnek, amikor külön-külön is hatékony összetevők egymást még egyesítve és erősítve jelennek meg. A táplálkozás terén néhány évente mindig újabb és újabb trendek, divatok feltűnésének, majd gyors eltűnésének lehetünk szemtanúi.

A pizzasütés töretlen népszerűsége

Egy adott korszakban hallatlan népszerűségnek örvendő finomságok esnek ki a közízlésből vagy éppen korábban észre sem vett ételek lehetnek bármikor sztárok. Azonban vannak olyan “állócsillagok” is az ételek terén, amelyek már évtizedek óta meg tudják őrizni töretlen népszerűségüket.

Ez utóbbira nagyon jó példa a pizza, hiszen már Magyarországon is generációk kedvence lett ez az olasz származású tésztakülönlegesség. Az ezernyi ízesítésű lehetőség, a könnyű elkészíthetőség, olyan előnyöket adnak e finomságnak, amelyek mindig biztosítják helyét a legkedveltebb ételek között.

A Curver-Lifestyle webáruház kerti kiegészítői sorában olyan tárgyak között válogathatunk, amelyek mind nagyon hasznos összetevői lehet a kerti sütögetésnek.

A kertben készült ételek páratlan ízvilága

Ha viszont már trendekről, divatokról esett szó korábban, akkor megjegyzendő, hogy az asztalra kerülő finomságok elkészítésében is mindig vannak meghatározó irányzatok. Egy ilyen irányzatnak tudható be a kerti sütés szertartása is, amelyről szintén elmondható, hogy mindenki a legnagyobb örömmel vesz részt benne. De nem csak az elkészült ételek íze, hanem a társaság, a szabad levegő adta érzés is rejti e tevékenység vonzerejét.

Nem is szükséges különösebben hozzáértőnek lenni ahhoz, hogy az ember könnyen megállapítsa azt, hogy a szabadon, nyílt lánggal sütött ételek mennyivel zamatosabbak, ízletesebbek, mint egy konyhában, gázlángon, villanysütőben vagy esetleg mikrohullám segítségével készült társaik.

Kicsi és erős: a kerti mobilkemence

A szabadtéri sütésnek és a pizzakészítésnek is van olyan keresztmetszete, amely e két fogalmat egyesíti és ez nem más, mint a fatüzelésű, égetett kerámia pizzasütő. Tulajdonképpen egy kis mobil kemencéről beszélünk, amely méreténél fogva akár egy asztalra is elhelyezhető, így kertben, udvaron, nyílt lángon sütögetjük meg a segítségével a kedvenc pizzánkat, vagy más tésztaféléket.

A kis mérete nemcsak a mobilitás tekintetében jelent előnyt, hanem így az energiaigénye is alacsony marad. A sütéshez szükséges hőt fa formájában igényli a sütő, és ez a tény már önmagában is biztosíték a finom ízvilágra.

A kiváló minőségű cserépből készül pizzasütő a kivitelezés magas szintje miatt dísze lehet a kerti lakomázásoknak is. Fontos, hogy a sütőt csak fával fűtsük, mert amellett, hogy magunknak és a pizzának is így teszünk a legjobbat, a kemence is hálás lesz érte, ha nem hevítjük a számára tervezett értéknél melegebbre.

A kemence mellé ajánlunk egy kényelmes, kiváló minőségű műrattan kerti garnitúrát, mely változatos kombinációjával szintén elérhető a Curver-Lifestyle webáruházban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés