Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kaszinó online és más szórakozási lehetőségek a Balatonnál

| 2022. 06. 30. | 16:30:00
Ha nem elégszel meg a passzív pihenéssel, mindenképp olvasd el!
Kaszinó online és más szórakozási lehetőségek a Balatonnál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha nyár, akkor üdülés, kirándulás, szabadság, új élmények. Vannak akik ilyenkor külföldre veszik az irányt, az Adriára vagy egzotikus országokba utaznak, de vannak, akiknek a választása a magyar tenger.

A többség megelégszik azzal, hogy minden reggel lemegy a strandra, úszik egyet, két merülés között pedig a parton hever, kezében a telefonjával. A legtöbb balatoni strandon jó minőségű internetes kapcsolat is elérhető, ezért akik az ilyen típusú kikapcsolódást szeretik, azok akár egy kaszinó online hivatkozásával is remekül ki tudnak kapcsolódni. A kaszinó online platformok remek játékokat kínálnak, számos Magyarországon is elérhető oldal létezik, ezek egyike a következő címen érhető el: https://cadabrus.com/hu/.

Persze, nem mindenki elégszik meg a passzív pihenéssel, vannak, akik néhány nap után elunják magukat. Őket nem elégíti ki a fürdés, a kaszinó online játékok és a lángos, szeretnek túrázni, kikapcsolódni, megismerni a környéket, ahol nyaralnak. Erre pedig a Balaton partján számos remek lehetőség mutatkozik, nézzünk néhány lehetőséget.

Túrázás, fesztivál

A nyári hónapokban a Balaton parton többféle szórakozási lehetőségből választhatunk. Ha inkább túrázni szeretünk, az egyik javasolt helyszín a Siófok külvárosi részén található töreki tanösvény. Ez a kirándulóhely 1994 óta védettséget élvezi, egy 8,5 kilométeres tanösvényt és egy madár megfigyelésre szolgáló tornyot foglal magába, ahonnan a környező vizes élőhelyek madárvilágát tudjuk megtekinteni.

Ha Balatonlelle környékén jársz, ne hagyd ki a Kishegyet, amely egy nagyszerű bortermelő vidék, számos jó hangulatú borospincével. De ezen felül, itt is található egy kilátó a 300 méter magas dombtetőn, ahonnan remek a kilátás a Balatonra és a környező tájra is.

Ha hajlandóak vagyunk kicsit eltávolodni a Balatontól, érdemes ellátogatni Tapolcára, ahol a Malom-tavat tudjuk megtekinteni. A tó környéke a középkori idők óta a település központjának számított, a feljegyzések szerint a malom építése a 13-14. századra tehető.

Igaz, hogy Veszprém védjegye, a várnegyed még mindig felújítás alatt áll, de a közelben lévő Szent-Benedek hegy ettől függetlenül meglátogatható. A régészek szerint a ez a terület honfoglaló őseink temetkezési helye volt, ma népszerű kirándulóhelynek számít.

Azonban, ha inkább olyan kikapcsolódási lehetőséget keresel, amely valamilyen zenés rendezvénynek ad otthont és ahol esetleg a forgatag közepén játszhatsz kaszinó online játékokat, ilyeneket is tudunk ajánlani. A balatonlellei Rendezvényparkban a nyár folyamán szinte minden hétvégén vannak élő koncertek vagy táncelőadások. A részletes programokat megtalálhatod a Balatonlellei Kultúrpark honlapján.

Keszthelyen is gazdag programok várnak, így július folyamán lesz a KeszthelyFeszt, a folkfesztivál és a sörnapok, de augusztusban is folyamatosan szerveznek eseményeket. Siófokon július 10-től kezdődően minden vasárnap este várják koncertekkel az oda látogatókat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés