Hirdetés

Kaszinó online és más szórakozási lehetőségek a Balatonnál

szabolcsihir.hu

2022.06.30. 14:30

Kaszinó online és más szórakozási lehetőségek a Balatonnál

Ha nem elégszel meg a passzív pihenéssel, mindenképp olvasd el!

Hirdetés

Hirdetés

Ha nyár, akkor üdülés, kirándulás, szabadság, új élmények. Vannak akik ilyenkor külföldre veszik az irányt, az Adriára vagy egzotikus országokba utaznak, de vannak, akiknek a választása a magyar tenger.

A többség megelégszik azzal, hogy minden reggel lemegy a strandra, úszik egyet, két merülés között pedig a parton hever, kezében a telefonjával. A legtöbb balatoni strandon jó minőségű internetes kapcsolat is elérhető, ezért akik az ilyen típusú kikapcsolódást szeretik, azok akár egy kaszinó online hivatkozásával is remekül ki tudnak kapcsolódni. A kaszinó online platformok remek játékokat kínálnak, számos Magyarországon is elérhető oldal létezik, ezek egyike a következő címen érhető el: https://cadabrus.com/hu/.

Persze, nem mindenki elégszik meg a passzív pihenéssel, vannak, akik néhány nap után elunják magukat. Őket nem elégíti ki a fürdés, a kaszinó online játékok és a lángos, szeretnek túrázni, kikapcsolódni, megismerni a környéket, ahol nyaralnak. Erre pedig a Balaton partján számos remek lehetőség mutatkozik, nézzünk néhány lehetőséget.

Túrázás, fesztivál

A nyári hónapokban a Balaton parton többféle szórakozási lehetőségből választhatunk. Ha inkább túrázni szeretünk, az egyik javasolt helyszín a Siófok külvárosi részén található töreki tanösvény. Ez a kirándulóhely 1994 óta védettséget élvezi, egy 8,5 kilométeres tanösvényt és egy madár megfigyelésre szolgáló tornyot foglal magába, ahonnan a környező vizes élőhelyek madárvilágát tudjuk megtekinteni.

Ha Balatonlelle környékén jársz, ne hagyd ki a Kishegyet, amely egy nagyszerű bortermelő vidék, számos jó hangulatú borospincével. De ezen felül, itt is található egy kilátó a 300 méter magas dombtetőn, ahonnan remek a kilátás a Balatonra és a környező tájra is.

Ha hajlandóak vagyunk kicsit eltávolodni a Balatontól, érdemes ellátogatni Tapolcára, ahol a Malom-tavat tudjuk megtekinteni. A tó környéke a középkori idők óta a település központjának számított, a feljegyzések szerint a malom építése a 13-14. századra tehető.

Igaz, hogy Veszprém védjegye, a várnegyed még mindig felújítás alatt áll, de a közelben lévő Szent-Benedek hegy ettől függetlenül meglátogatható. A régészek szerint a ez a terület honfoglaló őseink temetkezési helye volt, ma népszerű kirándulóhelynek számít.

Azonban, ha inkább olyan kikapcsolódási lehetőséget keresel, amely valamilyen zenés rendezvénynek ad otthont és ahol esetleg a forgatag közepén játszhatsz kaszinó online játékokat, ilyeneket is tudunk ajánlani. A balatonlellei Rendezvényparkban a nyár folyamán szinte minden hétvégén vannak élő koncertek vagy táncelőadások. A részletes programokat megtalálhatod a Balatonlellei Kultúrpark honlapján.

Keszthelyen is gazdag programok várnak, így július folyamán lesz a KeszthelyFeszt, a folkfesztivál és a sörnapok, de augusztusban is folyamatosan szerveznek eseményeket. Siófokon július 10-től kezdődően minden vasárnap este várják koncertekkel az oda látogatókat.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés