Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A sokoldalú kerti padok

| 2022. 08. 31. | 15:33:00
A kerti bútorok vásárlása nem pusztán gyakorlati feladat.
A sokoldalú kerti padok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Végre itt a nyár, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy több időt töltsön a kertjében, és ha home office-ban dolgozik, akkor a kerti padok valamelyikén akár a munkát is folytathatja. A kerti bútorok vásárlása azonban nem pusztán gyakorlati feladat. Használja ki a lehetőséget, hogy stílusos darabokat találjon, kialakítsa a kültéri terek esztétikáját egy olyan helyen, ahol valóban szeretne időt tölteni. Emellett nehéz lehet megtalálnia a kertjéhez illő kiegészítőket, mivel számos lehetőség közül választhat. Bejegyzésünkkel ebben szeretnénk segíteni.

A közkedvelt kerti pad

Az egyik legnépszerűbb kerti bútor a kerti pad. Meghitt beszélgetésekre, a grillpartikon ücsörgésre és kellemes pihenésre is invitál.

A kerti padok sokféle méretben, színben és formában és sokféle anyagból készülnek. A fából készült kerti padok különféle fából készülnek, lehetnek festettek, olajozottak vagy természetesek. Alternatív megoldásként vásároljon műanyag kerti padokat, amelyek maximálisan egyszerű gondozást igényelnek. Legyen szó kertről, erkélyről, teraszról vagy városi parkról, kerti pad nélkül minden hiányzik a jó közérzethez.

Ha nem szeret egyedül ülni a napon, a kétszemélyes kerti pad a megfelelő választás, még jobb egy háromszemélyes kerti pad, akkor a házi kedvencnek is megvan a maga kényelmes helye. Az asztalból és székekből álló kerti bútorral, egy faszén grillezővel és esetleg egy hintával a kertje a kerti paddal már tökéletesen készen áll a kellemes pihenésre vagy szórakozásra.

Nyaraljunk otthon!

Ha nincs idő hosszabb távra elutazni, akkor a kert remek lehetőség arra, hogy otthon maradjunk. Kiszakadás a hétköznapokból, a kis vasárnapi reggeli vagy a nagy grillparti – saját kertje örömet és kikapcsolódást nyújt. Emellett a friss levegő pozitív hatással van közérzetünkre. Lehet annál jobb, mint munka után leülni a kényelmes kerti padra, elfogyasztani egy hideg italt, és pihenni a zöldben?

A legjobb kerti pad termék például az eukaliptuszfából készült pad: olajozott, FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, kétüléses bútor, masszív kivitelben. Az eukaliptuszfa bútorokhoz kiválóan passzol, érdemes szétnézni a hazai internetes boltok sokszínű kínálatában.

A kerti pad háttámlával ellátott pad. Két alapvető felhasználási területe van, egyrészt ülőalkalmatosságként, másrészt kert vagy terasz dizájnelemeként. Kerti padot önálló modellként vagy kerti bútorkészletként egyaránt vásárolhat. Az ár mellett természetesen megfontolandó a bútorzat anyaga, színe és az, hogy hogyan kell karbantartani, valamint hogy hol tudja tárolni.

Hogyan díszítsem fel bútorokkal a kertemet 2022-ben?

Függetlenül attól, hogy van-e tényleges zöld a kertben, vagy csak egy terasz van, a kerti bútorok a legegyszerűbb módja a változtatásnak. Egy-két ötlet vagy kertipad-trend megfigyelésével új színt vihetünk az adott területhez. Szerezzen be néhány jó minőségű bútort, amivel némi karaktert és hozzáadott hangulatot kölcsönözhet magának, és méltóvá varázsolhatja kertjét vagy teraszát arra, hogy ezen a nyáron emlékezetes grillpartit vagy családi összejövetelt rendezzen benne.

Amikor a tényleges díszítésről van szó, kezdje azzal, hogy néhány alapvető kiegészítőbe fektet be, majd onnan építse ki a tervezés stílusát.

Az asztal és a székek nélkülözhetetlenek a nyári szórakozáshoz, és ha van elég helye, javasoljuk, hogy vásároljon kültéri kanapét vagy napozóágyat, illetve kerti padot a szabadban való gondtalan pihenéshez. Ha ezeket összeválogatta, érdemes átgondolnia a világítási lehetőségeket, különösen, ha estére is tervezi, hogy kint lesz még, valamint néhány puha lakberendezési tárgy ötletét is (pl. kültéri szőnyegek), amelyek egy kicsit személyessé tehetik az egészet. Néhány kültéri cserép és növény hozzáadása a teraszhoz vagy a kerthez szintén nyugodtabbá teheti a kint töltött időt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés