Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Túláramvédelemmel kapcsolatos termékeket online is vásárolhatsz

| 2022. 08. 19. | 11:30:00
XXX
Túláramvédelemmel kapcsolatos termékeket online is vásárolhatsz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A digitalizáció egyik legnagyszerűbb előnye, hogy egy sor dolgot el tudunk intézni villámgyorsan anélkül, hogy ki kellene mozdulni otthonról. Például a hétvégi nagybevásárláshoz sem kell feltétlenül elmenni egy zsúfolt hipermarketbe, hiszen már vidékre is vállalnak kiszállítást a legnagyobb áruházak.

Természetesen nemcsak alapvető élelmiszereket vagy éppen tisztálkodási szereket tudunk megvenni online, hanem akár egészen speciális területekhez kapcsolódó árucikkeket is rendelhetünk, például túláramvédelemmel kapcsolatos biztosítékokat és foglalatokat is.

Tippek a beszerzés kapcsán

A legegyszerűbb, ha felkeresel egy elektronikai termékekre szakosodott webáruházat, ahol mindent megtalálsz a témában, például az Elektro Hungary oldalát. Itt számos olvadóbiztosító betét mellett olvadóbiztosító foglalatokat és közösítő sínt fogsz találni.

Márka tekintetében a Victron Energy az egyik legjobb választás, amely magas minőségű és tartós termékek előállításával szerzett magának hírnevet. Érdemes kerülni a bizonytalan eredetű, nem leinformálható márkájú árucikkeket.

Mire kell nagyon odafigyelni?

Ha például olvadóbiztosító betétet szeretnél venni, akkor nézd meg a termék adatlapján a névleges feszültség mellett a biztosíték típusát és a maximális erősséget is. Az Elektro Hungary webshopjában lehetőséged nyílik arra, hogy két vagy akár három terméket is összehasonlíts egymással egy remek kis funkciónak köszönhetően, így egy oldalon vetheted össze a paramétereiket.

Érdemes megnézni azt is, hogy milyen időtartamra szól a garancia az adott termék kapcsán.

Nem veszélyes online vásárolni ilyesmit?

Joggal vetődhet fel benned a kérdés, hogy nincs-e valamilyen veszélye annak, ha online szerzel be túláramvédelemmel kapcsolatos eszközöket. Nos, ha megbízható helyről teszed azt, akkor ennek épp úgy nincs kockázata, mintha egy fizikai boltból vásárolnál.

Ha a kiszemelt áruház kapcsán bizonytalan vagy, akkor néhány alapvető dolog ellenőrzésével megbizonyosodhatsz arról, hogy egy valós webshopról van-e szó, van-e okod az aggodalomra a csomag megérkezésének kapcsán. Nézd meg, hogy megadnak-e elérhetőségi adatokat, mint e-mail-cím, telefonszám és fizikai cím. Azok, akiknek nincs mitől tartaniuk, egyértelműen feltüntetik ezeket az információkat, és valóban el is lehet őket érni. 

Amennyiben ez még mindig nem győzött meg, akkor nézd meg, milyen cég üzemelteti a webshopot. Egy keresőbe beütve a nevét gyorsan lekérdezheted a nyilvánosság számára is elérhető céginformációkat, amiből kiderül, létezik-e egyáltalán a cég és mióta van bejegyezve, ezeken felül egy sor más adatot is megvizsgálhatsz.

Mindezek alapján már el fogod tudni dönteni, hogy az adott webáruházból rendeld-e meg a szükséges dolgokat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés