Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi pihenés egy közeli gyermekbarát, osztrák szállodában

| 2022. 12. 19. | 15:25:00
XXX
Családi pihenés egy közeli gyermekbarát, osztrák szállodában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretnél egy kicsit kettesben lenni a pároddal, de azért a gyerekeket sem hagynád otthon? Ki szeretnél szabadulni a nagyvárosi forgalom zajából, de azért nem egy tanyára vágysz? Külföldre szeretnél menni, de azért mégsem olyan messze? Lehetetlennek tűnő kompromisszumok ezek, de mégis van rájuk megoldás!

Kikapcsolódás Ausztriában

A Hotel OTP Birkenhof**** egy olyan gyerekbarát szálloda, amely ugyan az ausztriai Karintiában található, de magyar nyelvű személyzettel és gyermekbarát hozzáállással, kiváló színvonalon várja olyan vendégei érkezését, akik az alpesi hegyek között szeretnék kipihenni, akár aktív, akár passzív módon a mindennapi fáradalmaikat.

A szálloda dolgozói és mentalitása olyannyira barátságos és kedves, hogy nem csupán gyermek-, hanem kutyabarát is. Így fel lehet pakolni a nagyit, gyereket és még a kutyát is az autóra, és indulás! A téli hónapok közeledtével a téli sportok szerelmesei sem fognak csalódni, mivel a közvetlen közelben sípályák is találhatók, ahol nemcsak síelni, hanem szánkózni és túrázni is élvezetes a gyönyörű fenyvesek között.

A legkisebbeknek is minden elérhető a szállodában

A kisgyerekes szülők sokszor nem mernek útnak indulni, amely teljes mértékben érthető. A baba szopizik 3 óránként, közben tisztába kell tenni, öltöztetni, játszani vele, altatni és a sort végtelenségig lehetne folytatni. Emellett gyerekkel utazni és főleg előtte bepakolni nem egy leányálom.

A Hotel OTP Birkenhof**** segít a feladatokat a minimálisra csökkenteni oly módon, hogy a babának csak a legszükségesebbeket kell eltenni, azaz a ruháit, nélkülözhetetlen játékait, plüsseit, ezenkívül mindent biztosít a szálloda, például fürdetőkádat, babaágyat, pelenkázót, nagyobbaknak bilit. Érdemes felvenni a szállodával a kapcsolatot és megérdeklődni konkrétan a részleteket, hogy mégis mire számítsunk, nehogy túlságosan felpakolva érkezzünk, ha az adott kiegészítő megvan náluk is.

Programok a nagyobb gyermekeknek

Ha már akkora a gyermek, hogy kirándulni is el lehet vinni, akkor nemtől függetlenül imádni fogják a közelben található “Majomhegyet”, ahol kb. 150 makákó majom él szabadon. Ezek az állatok úszni is tudnak és szeretnek, így sokszor megörvendeztetik a gyerekeket a lubickolásukkal.

Feld am See-ben már egy komplett vadaspark található, ahol számtalan állat tekinthető meg mindennapi környezetében. A mini állatkert részlegben pónik, kecskék, birkák, malacok, nyuszik és szarvasok várják a kis látogatóikat. Természetesen innen sem hiányozhat a játszótér, ha még maradt a gyerkőcöknek levezetni való energiájuk.

Fiúknak, apukáknak és nagypapáknak javasolt a Gmündben található Porsche múzeum, ahol az első ilyen fajta autó, a Porsche 365 is készült. Akik pedig nagyobb lélegzetvételű kirándulásra vágynak, látogassanak el Klagenfurtba, ahol számtalan különleges városnézési program várja az ide látogatókat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés