Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyors és minőségi padlófelújítás klikkes vinyl padlóval

| 2022. 12. 21. | 17:02:00
XXX
Gyors és minőségi padlófelújítás klikkes vinyl padlóval
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lakás padlóburkolata nagyon fontos kérdés, hiszen egész nap azon járunk, nem mindegy tehát, hogy mi van a lábunk alatt. Különösen fontos ez a kérdés, ha kisgyermek vagy idős ember is lakik a házban, hiszen mint tudjuk, alulról lehet a legkönnyebben megfázni.

A hideg kő nem a legjobb padlóburkolási megoldás, hiszen főként télen csak úgy sugározza magából a hideget, és hiába csavarjuk feljebb a fűtést, a padló miatt akkor is fázni fogunk. A vinyl padló azonban egy olyan padlóburkolat, ami nagyon barátságos és meleg érzetet nyújt, további előnye pedig, hogy könnyen lerakható, és nem szükséges hozzá különleges szakértelem.

A vinyl padló választása

Ha a lakásodban hideg, régi, nem kedvelt burkolat van, azonban nem szeretnéd azt felveretni, aljzatkiegyenlítőzni és szakemberekkel új burkolatot készíttetni, akkor Fóliás Juci a klikkes vinyl padlót ajánlja figyelmedbe.

Bármilyen meglepő, de ezt a padlót te magad, egyedül is le tudod tenni, és mindez semmiféle különleges szerszámot és szakértelmet nem igényel. Még meglepőbb, hogy bontás nélkül, egyszerűen a régi padlóra teheted le. Alá sem kell tenned semmit, ez a padló ugyanis nem igényel semmilyen különösebb előkészületet.

A vinyl előnyei

Ez a padló nagyon meleg hatást fog nyújtani, ezért kellemes lesz rajta járni. A kisgyermekek nem fáznak fel, ha ezen szaladgálnak és nem is csúsznak el, mivel kevésbé csúszós. További előnye, hogy jó hangszigetelő. Ezen kívül egyszerűen lerakható, akár egy ember, szakértelem nélkül meg tudja csinálni.

A laminált padlóval szemben kiválóan bírja a vizet, így az sem gond, ha kiborul rajta valami, vagy ha bővebb vízzel mosod fel, ezért a fürdőben is használhatod. A lerakása is egyszerűbb, nem kell hozzá vágószerszám, elég egy sima szike is.

Mennyi burkolatot vásárolj?

Mérd le a szoba méreteit, és számold ki, hogy hány négyzetméter. A szoba méretét oszd el 1,757-el, így megkapod azt, hogy hány doboz padlóra van szükséged. Ha kiválasztottad a színt, akkor vásárold meg a megfelelő mennyiséget. Faltól-falig kell raknod, így stabilan fog a helyiségben állni.

A padló lerakása

Amikor megérkezett a padló, tedd be a burkolandó szobába legalább egy napon keresztül, hogy felvegye a helyiség hőmérsékletét. Takarítsd fel a padlót és kezdheted is a lerakást. Egyetlen szikére van szükséged a művelethez és a nagy daraboknak köszönhetően nagyon hamar végezni fogsz vele.

A sarokban kezd el a lerakást, és figyelj a nútra és a bemélyedésre a két darab egymásba pattintásához. A padlót a klikkes módszerrel pattintsd a helyére, így egy szoros kapcsolatot fogsz kapni. A záróelemet egyszerűen szikével vághatod méretre. A levágott résszel a következő sort kezdd el.

A lerakott padló magas kopásállóságú, tartós termék, azonban, ha el szeretnéd távolítani, akkor ezt könnyedén megteheted. Kiváló megoldás egy bérelt lakásba is, ahonnan kiköltözéskor nyugodtan elviheted és egy következő lakásban újra lerakhatod.

A vinyl padló egy magas minőségű, kényelmesen lerakható, kiváló melegérzetet adó burkolat, válaszd nyugodtan, nem fogsz csalódni!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés