Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új szakmát keresel? Legyél rendezvényszervező!

| 2023. 01. 16. | 06:27:00
XXX
Új szakmát keresel? Legyél rendezvényszervező!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha felmész a legnagyobb közösségi oldalra, egyből események százai fogadnak: kulturális rendezvények, koncertek, színházi előadások, felolvasóestek, sportprogramok, tárlatvezetések, városi séták egész sora vár rád, hogy csak párat említsünk.

Bár teljesen eltérő területeket ölelnek fel ezek az események, egy mindenképpen közös bennük: áll mögöttük egy ember, akinek mindez köszönhető, és ez nem más, mint a rendezvényszervező.

Ha úgy érzed, érdekesnek tűnhet számodra ez a szakma, akkor mindenképpen olvass tovább!

Mit csinál egy rendezvényszervező?

A Stabil Tudás kulturális rendezvényszervező képzése tökéletesen fel fog készíteni téged arra, hogy teljes körűen meg tudj szervezni bármilyen eseményt. El fogod sajátítani a rendezvények szervezésének minden lépését: a tervezéstől, az egyeztetéseken és jogszabályi háttér figyelembevételén át egészen az utómunkálatokig és természetesen a dokumentáció sem maradhat el. 

Ehhez persze szükséges a megfelelő személyiség, hiszen egy zárkózott ember, aki jobban szereti az egyforma munkanapokat, biztosan nem fogja jól megélni a rendezvényszervezéssel kapcsolatos pörgést, kavalkádot és nyüzsgést.

Rendkívül fontos tehát, hogy pontosan felmérd, mi illeszkedik a személyiségedhez, hiszen ha épp szakmát váltasz, akkor nagy valószínűséggel az a célod, hogy az új munkakörödben jobban érezd magad, mint a mostaniban.

Ha viszont úgy érzed, ez igazán neked való lenne, akkor itt a nagyszerű lehetőség!

Tanulj bárhonnan!

Az OKJ után következő rendszer sok engedményt tesz a hallgatók felé, így akár a rendezvényszervező képzés is sokkal könnyebben elvégezhetővé vált bárkinek, aki erre vágyik. Míg korábban évekig kellett tanulni, és semmi rugalmasság nem volt a képzők részéről, addig ma már lényegesen könnyebbé vált a végzettség megszerzése.

Mind a beiratkozás, mind pedig  a tanfolyam online elvégezhető, így bármely pontján élsz is az országnak, szabad az út a képzésen való részvétel előtt. Sőt, most már azon sem kell aggódnod, hogy esetleg a munkádból kifolyólag nem tudsz részt venni egy-egy órán, ugyanis a képző rendszerében utólag is meg tudod tekinteni az óráról készült felvételt, így aztán biztosan nem fogsz semmiről sem lemaradni.

Ugye mennyire jó, hogy végre sem bejárással, sem a munkáltatóddal való egyezkedéssel nem kell vesződni? Most már tényleg minden akadály elhárult az utadból, megnyílt a terep egy kreatív szakma megszerzése előtt!

A nyári-őszi szezon már a tiéd lehet!

A négy hónapos képzés a tavasz folyamán veszi kezdetét a Stabil Tudásnál, így a nyárbúcsúztató-őszköszöntő programokat már könnyen lehet, hogy te magad szervezed! Azért ez egész csábítóan hangzik, ugye?

Ne is halogasd tovább, ha tanulni szeretnél, ha új szakmára vágysz, ahol a pörgés és a változatosság fog gyönyörködtetni, akkor tényleg nincs mit tovább halogatni!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés