Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházi a Bajnokok Ligájában!

| 2018. 06. 19. | 20:29:00
Összetett szempontrendszernek kel megfelelni.
Nyíregyházi a Bajnokok Ligájában!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Continental a világ egyik vezető technológiai vállalata, Magyarországon hat gyárral és egy gumiabroncs kereskedelmi képviselettel illetve logisztikai központtal van jelen, mely a bérelt munkaerővel együtt mintegy nyolcezer munkavállalót foglalkoztat - áll a Szabolcsihírhez eljuttatott közleményben.

A vállalat 2018. májusában Budapesten nyitotta meg mesterséges intelligenciaközpontját, debreceni elektronikai gyárának zöldmezős beruházása 2018. harmadik negyedévében kezdődik.

Kitérnek arra: a Continental-nál négy alapvető érték alkotja a vállalati kultúra alapját: a bizalom, versenyszellem, a cselekvés szabadsága és egymás támogatása. A cégcsoport meggyőződése, hogy csak ezen értékek szem előtt tartásával jönnek létre előremutató megoldások, melynek kiváló példája a nyíregyházi gyár kimagasló teljesítménye.

A 2018-as ContiTech Management Fórumon a divízió legfelsőbb vezetése a ContiTech Magyarország Kft-t tisztelte meg a magas presztízsű, „ContiTech Business Excellence Award” díjjal, melyet minden évben az üzletfejlesztés területén elért kiemelkedő eredményért ítélnek oda.

A 2017-es ContiTech Kiválósági Díjat ezúttal is egy sokrétű szempontrendszer alapján ítélte oda a zsűri a nyíregyházi gyárnak. Hans-Jürgen Duensing, a ContiTech elnöke szerint a nyíregyházi lokáció remek példája az üzleti egységek sikeres és jövedelmező együttműködésének a ContiTech-nél, ráadásul a gyár megítélése nemcsak a cégcsoporton belül kiváló, hanem a külső partnerek körében is.

„Rendkívül örülünk ennek a kitüntetésnek, mivel jelentős elismerés a kollégáink számára”- jegyezte meg Jókay László, a cég ügyvezető igazgatója. „A díj további motivációt ad csapatunknak – amely jelenleg már több mint 500 munkatársat jelent – és jelzi, hogy jó úton járunk”– tette hozzá a nyíregyházi ContiTech vezetője.

Rábai Dániel, a magyarországi Continental csoport országkoordinátora a következőképpen értékelt: “Büszkék vagyunk a Continental hazai sikereire, az ilyen elismerést visszajelzésnek tekintjük a munkatársakkal közösen létrehozott értékekre és beruházásaink indokoltságának vonatkozásában.”

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés