Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

30 éves a Daniella Villamosság

| 2022. 05. 24. | 12:11:00
A cég 400 személyt foglalkoztató nagyvállalattá nőtte ki magát az évek során.
30 éves a Daniella Villamosság
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

30 év szakmai tapasztalat, 31 telephely, 3,6 milliárd forintos kötvénykibocsátás, az ország egyik leginnovatívabb logisztikai központja – csak pár jelző, melyet a Daniella Villamosság magáénak tudhat. Az elmúlt három évtizedben egy 4 főt foglalkoztató családi vállalkozásból, közel 400 fős nagyvállalattá nőtte ki magát a debreceni központú cég. A háromszoros Magyar Brands díjas cég fennállásának 30. évfordulóját idén már a Business Superbrands elismeréssel is ünnepelheti – olvasható a cég közleményében.

A Daniella Villamosság mérföldkövei

A villamossági anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozó vállalat 31 telephelyével, valamint modern, minden igényt kielégítő B2B és B2C webáruházával valódi országos lefedettséget tudhat a magáénak. 2010-ben a Daniella Kft. elérte a 10 milliárd forintos éves árbevételt, 2020-ra pedig szinte megduplázta éves forgalmát a nagy múltú vállalat.

A 3,6 milliárd forintos tőkebevonásnak köszönhetően 2020-ban több nagy volumenű fejlesztést is megvalósítottak, amelyek között a legjelentősebb a közel 2 milliárd forintból létrejövő nagytarcsai logisztikai központ megépítése volt. A beruházásnak köszönhetően a korábban 6000 négyzetméters raktári kapacitásukat 12 000 négyzetméterre növelték.

Az átfogó fejlesztés nem csupán technológiai jellegű volt, hanem nagymértékű létszámbeli növekedést is jelentett, ugyanis 40 százalékkal bővítette a cég logisztikai munkaerő állományát. 

A máig családi tulajdonban lévő, a 2021-ben több mint 20 milliárd forintos éves árbevételű magyar vállalat mindig igyekezett lépést tartani a piaccal, sőt próbál egy lépéssel előtte is járni. A cégvezető szerint vállalatuk piacvezető szerepének megtartásához elengedhetetlen az innovativitás és a vevőközpontúságot szem előtt tartó hozzáállás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés