Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatékony névjegykártya ügyfélszerzéshez

| 2022. 10. 28. | 17:48:00
XXX
Hatékony névjegykártya ügyfélszerzéshez
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az üzleti világban mindenki számára elengedhetetlen a névjegykártyák használata. Ezek a kellékek nemcsak az információ átadására szolgálnak, hanem egyfajta gesztust is gyakorolhatunk velük a bemutatkozásnál. Tegyük meg hát ezt különleges, modern módon!

A digitális névjegykártya előnyei

Manapság ha névjegyekről beszélünk, már nem csak a tradicionális, papíralapú változatok állnak rendelkezésünkre. Az elektronikus névjegykártya megjelenésében egy bankkártyára hasonlít, így a tárolása sem okoz majd semmilyen nehézséget. 

Hatalmas pozitívuma, hogy kis helyen elfér, így nem kell majd nagy kötegnyi papírnévjegyet magunknál hordani. Csupán annyi dolgunk lesz, hogy a bemutatkozás folyamatában odaérintjük a kártyánkat partnerünk telefonjának hátuljához, és már indulhat is a varázslat. A folyamatról bővebben is olvashatsz a CardInMove blogoldalán.

A termék mind magánemberek, mind vállalkozók számára tökéletes, hiszen mindkét csoport ki fogja tudni használni az előnyeit. Ilyen típusú találkozásoknál, ahol névjegykártyát alkalmazunk, fontos az első benyomás. 

Hiszen így érhetjük el, hogy könnyebben folytatódjon majd a kapcsolatfelvétel, illetve nagyobb esély legyen az üzletkötésre. Ha a fogadó fél azt látja, hogy nyitottak vagyunk a modern technológia alkalmazására, akkor pozitívabb fényben tüntethetjük fel magunkat.

Egyszerű szerkeszthetőség

Szintén rendkívül előnyös az elektronikus névjegyek esetében a korlátlan szerkeszthetőség. Így ha bármilyen adatunk megváltozik, nem kell újranyomtatnunk az összes kártyánkat. Csupán annyi lesz a feladatunk, hogy a digitális névjegyünkhöz tartozó applikációban átírjuk azokat. Ennek hatására rengeteg pénzt, időt és energiát is megtakarítunk. 

Hab a tortán, hogy nemcsak az új találkozások esetében fognak a módosított információink megjelenni, hanem ugyanúgy a régi kontaktoknál is frissülnek. Így két legyet üthetünk egy csapásra.

Szintén meg kell említenünk az adatcsere felgyorsulását. Míg egy hagyományos névjegy esetében hosszú perceket kell eltöltenünk azzal, míg bepötyögjük a másik fél telefonszámát, illetve e-mail-címét, addig az elektronikus változatnál ez nincs így. 

Hiszen a fogadó fél egyetlen gombnyomással el tudja menteni adatainkat. Így nemcsak felgyorsítjuk a folyamatot, de ki is zárjuk azt a hibalehetőséget, hogy elgépelje a partner valamely információt. Ugye milyen jól hangzik? Hidd el, ez a valóságban is ennyire egyszerű!

Maradandó élmény

Ha valakinek egy elektronikus névjeggyel mutatkozunk be, biztosan nem fog minket elfelejteni. Ez megkönnyítheti a jövőbeni kapcsolatfelvételt vagy az üzlet megköttetésének sikerét is. Így javasolt kipróbálni az okosnévjegyek alkalmazását, hiszen a segítségével szinte biztosan csak jól járhatunk.

Sőt akár még a versenytársaid megelőzésére is lehetőséged van, ha ezt a megoldást használod. Ha te is szeretnél lépést tartani a korral, akkor ez a lehetőség neked szól. Szerezd be a saját digitális névjegykártyádat, és érd el, hogy a te iparágadban minden ügyfél téged akarjon!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés