Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A POS terminál-igénylés menete lépésről lépésre

| 2022. 11. 08. | 09:03:00
XXX
A POS terminál-igénylés menete lépésről lépésre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hála a technológiai fejlődésnek, ma már szinte mindenhol elérhető a bankkártyás fizetési lehetőség. Napjainkban alapvető vásárlói igény – és miért ne lenne az? – hogy bárhova is térünk be, ki tudjuk egyenlíteni a számlát akár készpénz nélkül is. Ha vállalkozó vagy, pontosan ezt az igényét tudod kielégíteni a megbízóidnak, vásárlódnak: nem kell többé számolgatnotok a papírpénzt, és neki sem kell rohangálnia az első ATM-hez, ha tudsz szolgálni POS terminállal.

Mi az a POS terminál pontosan?

A POS terminál – eredeti nevén Point of Sale-Terminal – egy olyan kártyaleolvasó-készülék, ami nem csak praktikus, de roppant megbízható is. Segítségével helyben tudtok tranzakciókat bonyolítani akár több féle módon is, hogy azonnal kifizetésre kerüljön a szolgáltatásod vagy terméked. A bankfüggetlen verzió pedig a terminálok netovábbja: sosem kell meghiúsulnia egy üzletnek azért, mert nem tud akkor és ott fizetni a megrendelőd az aktuális bankkártyájával.

Hogyan lehet a te boltodban is POS terminál?

Sokan hihetik, hogy a terminál első munkába állítása valami ördögtől való dolog, nehéz, hosszadalmas, és szövevényes varázslat – de szerencsére nem egy bonyolult folyamat a POS terminál igénylés a CMO weboldalán. Innen akár olyan terminálokat is beszerezhetsz, melyeken a SoftPOS vagy a QR kódos fizetés is működik, és azonnal számlázhatsz is róla a CMO online számlázó segítségével. A következőkben arról olvashatsz, hogy miért egyszerű és kézenfekvő ezt a megoldást választanod.

A POS terminál megigénylése egy ajánlatkéréssel kezdődik. A szakember felveszi veled a kapcsolatot, ekkor pedig azt is felméri, pontosan milyen körülményeknek és igényeknek kell megfelelnie jövendőbeli terminálodnak. Szóba kerül az üzleti tevékenység jellege, és persze a te saját igényeid is. Ha mindenben meg tudtok egyezni, következik a szerződéskötés, majd a gép telepítése. És működik!

Kinek lehet praktikus a POS terminál a fizetések lebonyolításához?

A POS terminálokkal az online fizetés éppúgy megoldható, mint a helyszíni bankkártyás fizetés. Éppen ezért egy ilyen terminál éttermeknek, szállodáknak, de még az építőipari vállalkozóknak is hasznos megoldás lehet, vagy bármilyen területen dolgozó vállalkozónak – akár helyhez kötötten dolgozik, akár folyamatos mozgásban van.

Milyen kártyákat fogad el a terminál?

A POS terminálok megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak is, így biztos lehetsz abban – ahogyan az ügyfeled is – hogy a megállapodásban szereplő összeg megérkezik a számládra, és mindenki elégedetten távozhat az üzlet lebonyolítása után. A megrendelőd, vásárlód fizethet a terminál segítségével SZÉP kártyával is, a vonatkozó alzsebek bármelyikéből kiegyenlítheti az ellenértéket. Az általános bankkártyákat és hitelkártyákat egytől egyig elfogadja a gép.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy terminálnak nem csak pontosnak és megbízhatónak kell lennie: nem árt, ha külleme modern, letisztult, és maga gép és a rajta futó program könnyedén kezelhető. Az, hogy hogyan néz ki POS terminálod, sokat elárulhat cégedről is, így nem árt, ha ezt a szempontot is szem előtt tartod a terminál kiválasztásakor.

Válassz üzleted számára egy POS terminált, és végérvényesen búcsúzz el az elégedetlen ügyfelektől és a lassú tranzakcióktól!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés