Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem a legszebb munka, de tele van kihívással

| 2016. 08. 06. | 16:56:00
Baleseti helyszínelők versenyeztek Nyíregyházán.
Nem a legszebb munka, de tele van kihívással
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság augusztus 5-én rendezte meg Nyíregyházán a VI. Balesethelyszínelői verseny megyei döntőjét. A versenyzőpárosok szakmai tesztlapokat töltöttek ki, imitált baleseti helyszíneken oldották meg a helyszínelői feladatokat, valamint vezetéstechnikai gyakorlaton is összemérték tudásukat. A tapasztalatok alapján a verseny arra is kiválóan alkalmas, hogy a baleseti helyszínelést végző rendőrök kicseréljék tapasztalataikat, elmélyítsék tudásukat és olyan ismeretekkel gazdagodjanak, amelyeket munkájukban hasznosíthatnak.

A megyei döntő eredménye:

  • I. helyezett: A Kisvárdai Rendőrkapitányság csapata, Székely Zsolt r.törzszászlós és Grunda Dávid r. főtörzsőrmester  
  • II. helyezett: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya csapata, Riskó Attila r. főtörzszászlós és Fejes László r. főtörzsőrmester
  • III. helyezett: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Autópálya Alosztály csapata, Lengyel Zoltán r. törzszászlós és Tábori Róbert r. törzszászlós.

A legjobbnak bizonyult kisvárdai páros képviseli megyénket az országos döntőben, amit szeptember 13-15-én Somogy megyében rendeznek meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés