Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsi mérleg: tűz és baleset

| 2016. 08. 27. | 12:04:00
Ez történt pénteken.
Szabolcsi mérleg: tűz és baleset
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűz

Teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres, fa falazatú melléképület és a benne tárolt tűzifa és egyéb berendezési tárgyak péntek délután Eperjeskén, a Felszabadulás utcában. A kisvárdai és a záhonyi hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Harminc hektáron foltokban gyulladt meg a száraz aljnövényzet péntek délután Tyukod külterületén. A mátészalkai és a fehérgyarmati hivatásos, a csengeri önkormányzati, valamint a helyi önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Méhkaptárak és ketreclécek kaptak lángra egy lakóház pincéjében péntek este Rozsályban, a Kossuth utcában. A tüzet a tulajdonos eloltotta, de a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött pincét átszellőztették.

Baleset

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután Mátészalkán, a Nyár utcában. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Vasúti fénysorompónak ütközött, majd a sínpályára hajtott és felborult egy személygépkocsi péntek délután a 38-as számú főúton, a virányosi vasúti átjáróban. A jármű vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a balesetet szenvedett járművet és a fénysorompót a sínekről eltávolították.

Kiszáradt fa borult az útra péntek este Szakolyban, a Létai út végén. A helyi önkéntes és önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével szüntette meg a forgalmi akadályt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés