Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Autós üldözés Nyíregyházán – 3 éves gyerekkel

| 2017. 06. 06. | 11:11:00
Gyermekével együtt menekült a körözött orgazda
Autós üldözés Nyíregyházán – 3 éves gyerekkel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A NAV pénzügyi nyomozói egy nyíregyházi ingatlant szerettek volna tüzetesen átvizsgálni. Az ingatlan bérlője a nyomozók láttán autóba pattant és kitolatott az útra, majd pánikszerűen menekülni kezdett. A nyomozók szolgálati gépkocsival követték a közlekedés szabályait súlyosan megszegő férfit. Az ámokfutásnak egy zsákutca vetett véget, de az elkövető továbbra sem adta fel, futásnak eredt. A pénzügyi nyomozók a férfit végül elfogták és bilincsben vitték vissza autójához. Meglepődve látták, hogy élettársa és kiskorú gyermeke is az autóban ültek, vagyis az ő testi épségüket is veszélyeztette a szabálytalanul száguldozó elkövető. 

A házkutatáskor

  • ötmillió forint értékű adózatlan cigarettát
  • csaknem hétszáz „Kamagra” márkájú illegális potencianövelő zselét és
  • mintegy 7 millió forintot

foglaltak le a NAV pénzügyi nyomozói.

Az orgazda újonnan vásárolt fagyasztóládák szigetelőanyagának helyére rejtette a cigarettát, majd az eredetinek tűnő csomagolással leplezte a szállítmányt.

Alapos oka volt az orgazdának az eszeveszett száguldásra, ellene ugyanis csalás miatt elfogatóparancs volt érvényben, három évre kellett volna börtönbe vonulnia. Miután a NAV nyomozói gyanúsítottként kihallgatták, átadták a rendőrségnek. Orgazdaság és más bűncselekmények miatt további három év börtönbüntetésre számíthat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés