Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fáklyáznak Tuzsérnál

| 2017. 07. 31. | 16:38:00
A múlt heti balesettel kapcsolatos a munka.
Fáklyáznak Tuzsérnál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

fáklyázási munkálatokat végeznek augusztus elsején a Tuzsér és Komoró között múlt héten balesetet szenvedett tartálykocsinál - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője, aki felhívta a figyelmet arra, hogy

a munkálatokat hang- és fényhatás kísérheti, ami sem a környezetre, sem a lakosságra nem jelent veszélyt. A járműben lévő veszélyes anyag több mint 90 százalékát sikerült a múlt héten átfejteni és elszállítani, kedden pedig megkezdődik a tartályban lévő maradék anyag helyszíni megsemmisítése.
 

A műszaki mentés ideje alatt Tuzséron és Komorón a további mentési műveletek során lakosságvédelmi intézkedésre előreláthatólag nem lesz szükség.
A fáklyázás ideje alatt a vasúti közlekedést nem korlátozzák, a 4145-ös számú út (régi 4-es) Tuzsér és Komoró közötti szakaszán a teljes útzárat továbbra is fenntartják.

A műszaki mentés befejezéséről és az útzár megszüntetéséről tájékoztatni fogjuk a lakosságot - tette hozzá a szóvivő, aki megköszönte az eddigi együttműködést, kérve a lakosság türelmét a műszaki mentés befejezéséig.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés