Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jósavárosi napok - immár 47. alkalommal

| 2017. 08. 09. | 17:47:00
Kikapcsolódni hívják a nyíregyháziakat.
Jósavárosi napok - immár 47. alkalommal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 11-én, pénteken kezdődnek a Jósavárosi Napok eseményei. Negyvenhetedik alkalommal kínálnak a szervezők kulturális elfoglaltságot a városrész lakóinak. Első nap elsősorban a gyerekeket és a kísérőiket várják a Csodaszarvas elnevezésű hagyományőrző, családi délutánra. 14 órától 18 óráig a jurtákban különböző kézműves és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők. A bátrabbak játékos csatákban és íjászversenyeken mérhetik össze tudásukat. A Művelődési Házban pedig a Katica Bábszínház szórakoztatja a legkisebbeket.

Szombaton 16 órakor új helyszínről jelentkezik a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport bemutatója. Idén az Ungvár sétány 5-7. szám alatti fedett sétányon rendezik meg az eseményeket. Itt láthatják az Eszterlánc Óvoda és a Gyertyafény Nyugdíjas Egyesület műsorát, de fellép a Napfény Lányai hastánccsoport is.

Az érdeklődők láthatnak mediball és kutyás bemutatót, lesz zumba Lesch Zsófival, illetve a Bokortanyák Lakosságáért Egyesület is képviselteti magát a programsorozaton. Este a Móricz Zsigmond Színház két művésze, Kuthy Patrícia és Illyés Ákos zenés műsora zárja a Jósavárosi Napokat. Az eseményeket úgy állították össze a szervezők, hogy minden korosztály találjon benne számára megfelelőt. A játékos vetélkedőkön és a kulturális programokon kívül a gyerekeket játékudvar és cukorágyú is várja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés