Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pityókás hangulatban volt a gyalogos

| 2017. 08. 28. | 12:05:00
Persze, hogy elütötte az autót.
Pityókás hangulatban volt a gyalogos
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szokatlan baleset történt vasárnap este Nyíregyházán, a Szarvas utcán. Az úttesten egy 41 éves ibrányi férfi gyakogolt, ám feltehetően ittas állapota miatt nekiütközött egy neki jobbról érkező gépkocsinak. A pityókás férfi könnyű sérülést szenvedett. Hogy miért az úttesten közlekedett, és miért nem a biztonságos járdát választotta a gyalogos, azt nem tudni. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kerékpáros sérült meg egy balesetben Nyíradony és Balkány között vasárnap este. Az 52 éves balkányi férfi egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy személygépkocsival. Az ütközés következtében a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Lónyáról hazafelé tartott kerékpárral vasárnap délután egy körül egy 45 éves mátyusi lakos. Valamiért letért az útról a jobb oldali füves padkára, ahol aztán felborult. A baleset következtében a férfi súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség közleménye szerint az intézkedés során a férfinál alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés