Hirdetés
Galéria: régi ízek fesztiválja a Sóstói Múzeumfaluban
| 2017. 09. 10. | 17:54:00
Gasztronómiai különlegesség Nyíregyházán.
Tájjellegű és nemzetiségi ételeket, így például borscsot, "zúzos" lét, kovászos kenyeret és káposztás lapcsánkát készítettek a meghívott főzőcsapatok A régi Magyarország ízei elnevezésű gasztronómiai fesztiválon vasárnap a nyíregyházi Sóstói Múzeumfaluban.
A fesztiválon a magyarországi szabadtéri néprajzi múzeumok révén szinte valamennyi tájegység gasztronómiája bemutatkozott, valamint a megyében élő lengyel, német, roma kisebbségek, s nem utolsó sorban a tirpákok ételeit is megkóstolhatták a látogatók.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Jelentősen befolyásolja a családok fogyasztását az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Négytornyú vár és hajó is lesz Újfehértó új játszóterén
Debreceni cég végzi a kivitelezést.
Rekortán sportpályával gazdagodik Paszab
Modern körülmények között sportolhatnak a helyiek.
Varga: nem az adók miatt drága az üzemanyag
Táblázatot tett közzé a pénzügyminiszter.
Bűn és bűnhődés