Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lángolt a busz Nyíregyházán

| 2017. 09. 01. | 10:02:00
Már nem az első eset
Lángolt a busz Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt egy menetrend szerinti autóbusz motortere csütörtök délután Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcában. A jármű vezetője egy kézi tűzoltó készülékkel eloltotta a lángokat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt - közölte  Szabolcsihírrel Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Nem ez az első eset ezen a nyáron, hogy kigyulladt egy menetrend szerinti busz motortere - erről a Szabolcsihír annak idején beszámolt. Szrencsére akkor sem történt személyi sérülés, sikerült időben megfékezni a lángokat.

Kocsordon is tűz volt

Lakóházzal egybeépített tizenhat négyzetméteres garázs és a mellette lévő húsz négyzetméteres melléképület tetőszerkezete gyulladt ki, valamint a benne tárolt eszközök is lángra kaptak csütörtök este Kocsordon, a Hunyadi János utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés