Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszaporodtak a lakástüzek Szabolcsban

| 2017. 12. 05. | 18:27:00
És nem csak a fűtés miatt.
Megszaporodtak a lakástüzek Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt egy lakóház fürdőszobájában egy mosógép kedden délelőtt Tunyogmatolcson, a Rákóczi Ferenc utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kivitték a mosógépet az épületből, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Közösségi ház tetőszerkezete gyulladt ki kedden délelőtt Magy településen, a Kossuth utcában. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezési okát vizsgálják.

Hétvégi ház egyik szobájában a kandallóból kipattanó szikra miatt keletkezett tűz a délutáni órákban, Szabolcs községben, a Rákóczi úton. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Őzet gázolt egy személygépkocsi, egy másik pedig árokba hajtott a reggeli órákban a 4-es számú főúton, a 251-es kilométernél, Újfehértó közelében.

A balesetben személyi sérülés nem történt. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Az úton megcsúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi kedden reggel a Buj és a Paszab közötti úton.

A balesetben egy ember sérült meg. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a baleseti helyszínelést követően kerekeire visszaállították.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés