Hirdetés

A Nyíregyházi Egyetem is ott lesz Budapesten

szabolcsihir.hu

2018.01.17. 16:36

A Nyíregyházi Egyetem is ott lesz Budapesten
Fotó: nyf.hu

Megmutatják magukat.

Hirdetés

Hirdetés

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően Nyíregyházi Egyetem idén is részt vesz kiállítóként az Educatio 2018 Oktatási Szakkiállításon 2018. január 18-19-20-án a budapesti Hungexpo területén rendezett programon.

Az eseményen a magyar felsőoktatás és köznevelés intézményei, 200 kiállító, 10.000 négyzetméteren mutatkozik be, a szervezők több mint negyvenezer látogatót várnak az eseményre.

A rendezvényre kilátogatók felvilágosítást kaphatnak az egyetem által meghirdetett képzésekről, továbbtanulási lehetőségekről, az elérhető hallgatói ösztöndíjakról és külföldi tanulmányutakról, a duális képzési formákról valamint az egyetem hallgatói életébe is betekintést nyerhetnek, hiszen a standon nem csak oktatók, az egyetem szakemberei, hanem hallgatók is jelen lesznek és segítenek minden érdeklődőnek.

Az Educatio Oktatási Szakkiállítás forgatagában a Nyíregyházi Egyetemet a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "G" csarnokának (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) BF23-as standján találhatják meg a látogatók, ahol az egyetem munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A LEGO Manufacturing Kft. standja az egyetem melletti BS01-es pavilon. A kiállítás mind a három napon (csütörtökön, pénteken és szombaton) 10:00 és 17:00 óra között ingyenesen látogatható.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés