Hirdetés

Látta ezt a súlyos nyíregyházi balesetet?

police.hu

2018.01.27. 09:52

Látta ezt a súlyos nyíregyházi balesetet?
Fotó: illusztráció

Szemtanúkat keresnek a rendőrök.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen. 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. január 22-én 18 óra 50 perc körül egy eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető, az általa vezetett eddig ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival közlekedett a Nyíregyháza, Orosi úttal párhuzamosan kiépített, Tüzér u. 4. szám előtti szervizúton, a Kállói út felől az Orosi út irányába. Közlekedése során ismeretlen okból eredően áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol járműve bal elejével nekiütközött a vele szemben közlekedő kerékpárosnak.

A baleset következtében a kerékpárt hajtó nő felborult és nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A balesetet követően az ismeretlen járművezető a tőle elvárható segítségnyújtást elmulasztva, ismeretlen helyre tovább közlekedett.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, annak körülményeiről, valamint a járművezetőről, illetve az általa vezetett gépkocsiról információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés