Hirdetés

Megszépült a nyíregyházi gyermekjóléti központ

99.4SunshineFM

2018.01.19. 12:32

Megszépült a nyíregyházi gyermekjóléti központ
Fotó: nyiregyhaza.hu

Pályázati forrásból újították fel.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai már 21. századi körülmények között végezhetik munkájukat és fogadhatják a hozzájuk forduló családokat. Tehetik ezt annak a pályázatnak köszönhetően, melynek révén 225 millió forintot fordíthattak az önkormányzati intézmény két telephelyére.

A fejlesztésnek köszönhetően teljesen megújult a Nyíregyházi Család- és Gyermekjóléti Központ Körte utcai épülete és a Május 1. tér 10/A alatti egysége is, de bővült az intézményhálózat elektronikai eszközökkel, játékokkal, sporteszközökkel és egy 9 személyes gépjárművel is.

Az ünnepélyes átadáson dr. Kovács Ferenc polgármester azt emelte ki, hogy a város nagy hangsúlyt fektet a szociális intézményhálózatára, melyek folyamatosan újulnak meg. A városvezető bejelentette, hogy hamarosan újabb intézményeknél kezdődhet el a rekonstrukció melyre nemrégiben nyert a város több mint félmilliárd forintos támogatást.

Lengyelné Pogácsás Mária Nyíregyházi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője arról is beszélt az átadáson, hogy Nyíregyháza mellett számos településen vannak jelen és a feladataik köre is egyre bővül.
Nyíregyházagyermekjóléti központ

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés