Kovács Ferencék Budapesten ülnek össze sorosozni

2018.01.08. 16:01

Kovács Ferencék Budapesten ülnek össze sorosozni

A nyíregyházi polgármester is hivatalos a gyűlésre.

Hirdetés

Hirdetés

Január 12-én tartja Soros-ellenes gyűlését a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) - értesült az Index. A portálhoz eljutott meghívó szerint Szita Károly, Kaposvár fideszes polgármestere a budapesti Bálnába várja ekkor polgármester kollégáit. Érdekesség, hogy ezen a helyszínen szokták tartani a választások idején a Fidesz eredményváróit is. 

A levél szerint Szita "találkozásra és együttgondolkodásra" hívja a polgármestereket. "Szerencsés történelmi időkben egy polgármesternek aligha kell azon gondolkodnia, hogyan őrizze meg településén azt a közösséget, amely több évszázad nemzeti hagyománya és kultúrája révén alakult ki.

Ma sajnos nem ilyen időket élünk! Mert bár falvaink és városaink előtt soha korábban nem nyílt annyi lehetőség a fejlődésre, mint most, közben minden korábbinál nagyobb veszély fenyeget bennünket.

Mivel Brüsszel továbbra sem tett le a felső korlát nélküli betelepítési kvótáról, sőt, Soros György “civiljei” megkezdték hazánkban a betelepítés előkészületeit, fennáll annak a lehetősége, hogy Magyarországra is nagy számban érkeznek migránsok" - írta Szita Károly. 

A levél legjobb része, hogy Szita arra kérte polgármester kollégáit, hogy a városuk zászlaját is vigyék magukkal, tehát valószínűleg közös fotózásra is sor kerülhet.

Soros Györgysorosozás

Szóljon hozzá!

Hirdetés