Hirdetés

Kezdődik a lomtalanítás Nyíregyházán

Szabolcsihír

2018.02.26. 10:56

Kezdődik a lomtalanítás Nyíregyházán
A kép illusztráció

Figyelje a naptárt!

Hirdetés

A Térségi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója lomtalanítást hirdet - közölte a Szabolcsihírrel Hajnal Tünde pr-referens.

A lomtalanítás a vegyes hulladék megszokott gyűjtési napján, azzal azonos időpontban történik. A pontos időpontok megtalálhatóak a már kiosztott hulladékszállítási naptárakban, valamint a társaság honlapján, a www.thgkft.hu oldalon, a Közérdekű adatok menüponton belül, a Hulladékszállítási naptárak almenüben.

A Közszolgáltató kizárólag a lakosságnál, a háztartásokban képződött, de a szabványos gyűjtőedényekben el nem helyezhető nagydarabos lomot szállítja el.

Kérjük a lakosságot, hogy a lomot az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik mellé helyezzék ki, a gyűjtési időpontot megelőző napon, ahonnan társaságunk gépjárművei a vegyes hulladékkal megszokott járatnapon szállítják el - tette hozzá Hajnal Tünde. Kivétel ez alól Nyíregyháza belterülete és Oros, melyről a későbbiekben tájékoztatják az érintetteket.

A város tisztaságára való tekintettel kérik, a gyűjtési napon már ne helyezzenek ki lomokat, mivel azokról a területekről, ahonnan már elszállították a feleslegessé vált dolgokat, nem áll módjában ismét szállítani a társaságnak.

A lomtalanítás keretében közterületre

nem helyezhető ki építési és bontási hulladék, veszélyes hulladék, elkülönítetten gyűjthető papír, műanyag- és fémhulladék, zöldhulladék, ipari, mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenység során képződött hulladék.

A lomhulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a szállítójármű részére jól megközelíthető legyen, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.

 

Nyíregyházalomtalanítás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés