Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ön szerint felül- vagy aluljáró épüljön a Tokaji úton?

| 2018. 02. 15. | 08:20:00
Szavazzon!
Ön szerint felül- vagy aluljáró épüljön a Tokaji úton?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedden ismertettük a Szabolcsihíren is azt a büszkeségre okot nem adó felmérést, amely alapján Nyíregyháza dobogós helyre került a dugóban eltöltött órák számát tekintve. Nem nagy dicsőség, valljuk be.

[Beillesztett cikk: Ennek a bronzéremnek ne örüljön Nyíregyháza!]

Elemeztük kedden azt is, mely utak, utcák a város neuralgikus pontjai, melyeken kell folyamatosan és türelmetlenül üldögélniük a nyíregyháziaknak az araszoló kocsisorban.

Ezek közül is kiemelkedik a Tokaji út, amely hatalmas forgalmat bonyolít a kétszer egy sávon, s ha ez még nem lenne elég, ott a vasúti átjáró a volt IKSZV közelében. Sok-sok évvel zelőtti ígéret a felüljáró, amely vaélamiért mindig kimarad a tervekből. 

Néhány nappal ezelőtt Kósa Lajos miniszter Kovács Ferenc polgármesterrel közös sajtótájékoztatóján elhangzott: érdemes lenne megfontolni, felül- vagy aluljáró épüljön a vasúti kereszteződésben.

[Beillesztett cikk: Aluljárót vagy felüljárót a Tokaji útra Nyíregyházán?]

A szakma a felüljárót, a város vezetése, mint kiderült, az aluljárót preferálná a forgalmas területen. Kíváncsiak vagyunk a nyíregyháziak véleményére. Mi épüljön? Aluljáró? Felüljáró? Vagy mindegy, csak épüljön már valami? Itt szavazhat: 

[Beillesztett szavazás: Ön szerint alul- vagy felüljáró épüljön a Tokaji úton?]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés