Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvan a fekete kombi! Őrizetben a nyíregyházi gázoló

| 2018. 03. 03. | 14:46:00
Egy autószerelő műhelyben volt.
Megvan a fekete kombi! Őrizetben a nyíregyházi gázoló
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 2-án elfogták azt a 25 éves nyíregyházi férfit, akit segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak.

A nyomozás adatai szerint a férfi három nappal korábban Nyíregyháza Vay Ádám körút és a Dózsa György utca kereszteződésében az általa vezetett személygépkocsival elütött egy kijelölt gyalogosátkelőhelyen szabályosan áthaladni szándékozó 63 éves nyíregyházi férfit. Az ütközés következtében a gyalogos súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A balesetet követően a 25 éves járművezető megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett a Hunyadi utca irányába.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrkapitányságra előállított Ny. Ádámot segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki.

Az általa vezetett törött gépkocsit hatósági jelzés nélkül az egyik nyíregyházi autószerelő műhelyben találták meg és foglalták le a rendőrök.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés