Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vitából lett brutális gyilkosság Komorón + videó

| 2018. 03. 06. | 09:47:00
Rokona kereste az eltűnt férfit.
Vitából lett brutális gyilkosság Komorón + videó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyik hozzátartozója jelentette be egy 61 éves komorói férfi eltűnését a Záhonyi Rendőrkapitányságon március 1-jén. A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és visszatérően ellenőrizték a férfi lakcímét.

Az eltűnt személyre március 5-én holtan találtak rá a rendőrök a lakóházához tartozó nyári konyha pincéjében. Megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta. A nyomozás adatai szerint a bűncselekmény elkövetésével L. Tibor 53 éves komorói lakos gyanúsítható, akit alig egy éve fogadott be otthonába a sértett.

A rendőrök a feltételezett tettest a helyszínen elfogták, majd előállítását követően emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy február 8-án a tulajdonost a nyári konyhában előzetes szóváltást követően egy szögvassal több alkalommal fejbe ütötte, aki ennek következtében életét vesztette. A holttestet végül a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el, amelyet lakattal lezárt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés