Hirdetés

Az ikrek reggel tudják meg, hogy anya győzött Nyíregyházán

Szabolcsihír

2018.04.09. 00:17

Az ikrek reggel tudják meg, hogy anya győzött Nyíregyházán
Szabó Tünde és Nyíregyháza polgármestere, Kovács Ferenc Fotó: Máté János

Szabó Tünde férje és nagylánya együtt várta az eredményt.

Hirdetés

Hirdetés

Izgalmas nap volt - mondta Szabó Tünde (Fidesz-KDNP) sportért felelős államtitkár a Szabolcsihírnek nem sokkal vasárnap éjfél előtt, a szavazatok csaknem teljes feldolgozottsága után.

– Fantasztikus eredménnyel, nagyon magas részvétellel Magyarország polgárai döntöttek. Történelmi, sorsdöntő választás volt ez - folytatta, majd hozzátette: a választópolgárok magas részvétele mutatta, hogy az emberek demokratikus jogukkal élve, saját kezükbe vették sorsukat. Nem átlagos, gyermekeink, unokáink sorsát is befolyásoló választás volt ez - hangsúlyozta.

Szerintem Európában minden ország figyelte és várta, mi fog történni Magyarországon

– fogalmazott a frissen megválasztott képviselő.

"Köszönöm szülővárosomnak, Nyíregyházának, hogy ezt a bizalmat megkaptam, nagyon büszke vagyok erre. Nemcsak azokat fogom képviselni a Parlamentben, akik rám szavaztak, hanem minden nyíregyházit. Nagyon erős, sikeres, fejlődő Nyíregyházát szeretnénk. Folytatjuk azt az utat, amelyen elindultunk, hogy 2020-ra Nyíregyháza Magyarország egyik gazdasági központja legyen"

– sorolta a terveket.

Kérdésünkre, hogy a család, a gyerekek hogyan fogadták a győzelmet, úgy reagált: az egész család tusja már, és nagyon örülnek. A férje és nagylánya végig ott voltak vele és szurkoltak, az ikrek viszont az eredményt már nem várták meg, nekik menniük kellett aludni. Így majd reggel tudják meg, hogy anyukájuk nyert az országgyűlési képviselő-választáson.

(csk)

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés