Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vásárosnaményi testvérpár ellen emelnek vádat

| 2018. 05. 31. | 12:15:00
Enyves volt a kezük.
Vásárosnaményi testvérpár ellen emelnek vádat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást J. Gábor 24 éves és J. Zsolt 34 éves vásárosnaményi lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a testvérpár közösen egy, míg az idősebb további 5 vagyon elleni bűncselekményt követett el Vásárosnamény területén, 2017 végén.

A rendőrök a fiatalabb fiút gyanúsítottként hallgatták ki egy vásárosnaményi lakóingatlan melléképületébe történt betörést követően tavaly szeptember 17-én, ahonnan testvérével különböző szerszámokat tulajdonított el. Bátyja elfogása érdekében, aki több hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével volt gyanúsítható a rendőrség elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfit a rendőrök Budapesten fogták el január 25-én. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai J. Zsoltot 6 rendbeli lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését és elmondta, hogy testvérét ő vette rá a közösen elkövetett betörésre és azon túl ő maga követte el a terhére rótt bolti lopásokat és a kerékpárlopást.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.          

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés