Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csodabusz is érkezik a nyíregyházi könyvhétre

| 2018. 06. 05. | 14:31:00
Színes programok a Kossuth téren.
Csodabusz is érkezik a nyíregyházi könyvhétre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kezdetét veszi Nyíregyházán is június 7-én a 89. Ünnepi könyvhét és a 17. Gyermekkönyvnapok rendezvénysorozata, mely június 11-ig kínál színes programokat a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár szervezésében. Már a programsorozat megkezdése előtt, június 5-6-án is látogatható az a különleges autóbusz a Kossuth téren – 8 és 18 óra között –, mely a Petőfi Irodalmi Múzeum gondozásában, Arany János születésének 200. évfordulójához kapcsolódva, egyedi látványvilágú kiállítás, versek, képek, különféle dokumentumok és relikviamásolatok segítségével mutatja be Arany János életművét.

A csütörtökön kezdődő ünnepi könyvhéten mint minden évben az utcára viszik a könyv ünnepét a szervezők. A négy nap alatt a Kossuth tér lesz a programok helyszíne.

Az ide érkezők igazi fesztiváli hangulattal találkoznak majd. A programok a Családok éve jegyében zajlanak és minden korosztály talál az érdeklődésének megfelelő programot. Író olvasó találkozók, könyvbemutatók, interaktív beszélgetések és érdekes játékok is várják hétfőig az érdeklődőket. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés