Hirdetés

Egy nyíregyházi és egy pátyodi szépség is lehet királynő

2018.06.13. 18:55

Egy nyíregyházi és egy pátyodi szépség is lehet királynő
Fekszi Szimonetta (Fotó: Fekszi Simonetta/Facebook)

Ötszáz jelentkező közül választották ki a Magyarország Szépe döntőseit.

Hirdetés

Bemutatták szerdán Budapesten az idei Magyarország Szépe versenynek azt a húsz indulóját, akik közül 16-an a Miss World világverseny hazai döntőjében mérkőznek meg július 8-án. A Magyarország Szépe verseny döntőjét a Duna és Duna World csatorna élőben sugározza, a show új műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

Kántor Bianka  (Fotó: Kántor Bianka/Facebook)
 

A versenyen Kántor Bianka nyíregyházi és Fekszi Szimonetta pátyodi lánynak is szurkolhatunk. Előbbi 18 éves, és most fejezte be a középiskolai tanulmányait, utóbbi 23 éves, Budapesten él, versenyszerűen táncol.

Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosa a bemutatkozás alkalmából tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhet a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken méretik meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek a koronáért. Hangsúlyozta, hogy

a leendő szépségkirálynőnek nemcsak szépnek, hanem talpraesettnek, céltudatosnak, barátságosnak, alázatosnak és kommunikatívnak kell lennie,

hiszen csak így van esélye a világdöntőn kitűnnie a többi versenyző közül. A nagyszabású élő gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonulnak végig a kifutón a döntősök. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a lányokat, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a versenyzők.

Nyíregyházaszépségkirálynő

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés