Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lángoló kapcsolószekrény keltett pánikot

| 2018. 06. 30. | 12:07:00
Nyíregyháza forgalmas kereszteződésében csattantak.
Lángoló kapcsolószekrény keltett pánikot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sűrű napjuk volt pénteken a hivatásos tűzoltóknak, hiszen több helyen is be kellett avatkozniuk. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság így foglalta össze a lényeget:

  • Kigyulladt egy elektromos kapcsolószekrény péntek délután egy társasház földszintjén Tiszavasváriban, az Ady Endre utcában, ahol a lángok egy bejárati ajtóra is átterjedtek. A hajdúnánási, a nyíregyházi hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött lépcsőházat túlnyomásos ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 
  • Két személygépkocsi ütközött össze péntek délután Nyíregyházán, a Szent István és Ady Endre utcák kereszteződésében. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 
  • Parkoló gépkocsira szakadt egy nagyméretű fa ága a délutáni órákban Vásárosnaményban, a Tamási Áron utcában. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szabadították ki a járművet az ág fogságából. A gépkocsiban anyagi kár nem keletkezett. 
     
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés