Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Remek programhoz csatlakozhatnak a jövő tehetségei

| 2018. 06. 14. | 15:50:00
Kisvárdai iskolások látták előnyét.
Remek programhoz csatlakozhatnak a jövő tehetségei
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Harminchat hajdúböszörményi és kisvárdai középiskolás kapta meg június 13-án üzleti angol nyelvvizsga-bizonyítványát, amelyet a Jövő Tehetségei (Future Talents) program egy éve alatt szereztek meg, olvasható a Tungsram Group sajtóközleményében.

A Tungsram programjában megismerkedhettek a fiatalok a gyárak és az üzleti élet működésével is. Az eseményt megelőző este látványos fényfestést láthattak a hajdúböszörményiek.

– A diákok kemény munkája arra ösztönöz minket, hogy ne csak folytassuk, hanem bővítsük a programot – jelentette be Jörg Bauer, a Tungsram Group elnök-vezérigazgatója az eseményen. – A Tungsram mind az öt gyárának helyszínéül szolgáló település vagy városrész egy-egy középiskolájában elindul a Future Talents. Így Hajdúböszörményen és Kisvárdán kívül Budapest IV. kerülete, azaz Újpest, valamint Nagykanizsa és Kisvárda is bekapcsolódik a programba, amely több mint 90 diák üzleti angoltanításáról és gyárlátogatásáról gondoskodik. 

Jörg Bauer hozzátette, hogy Hajdúböszörmény legnagyobb munkáltatójaként és a többi városban is igyekszik a Tungsram a közösség részévé válni, és támogatni a helyi oktatást akár ilyen módon, akár például duális képzés formájában.

A résztvevő tanárok, diákok, szülők közös munkája ez a remek eredmény – mondta Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere. – Ez is része annak, amit a szakma úgy hív, hogy „hozzáadott pedagógiai érték”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés