Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeptemberig ne akarjon itt fürdőzni!

| 2018. 06. 11. | 16:54:00
A Júlia Fürdőt felújítják
Szeptemberig ne akarjon itt fürdőzni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A multifunkcionális gyógyfürdő 1972-ben épült. A Malom utcán található létesítményt most újra fejlesztik. A fürdő dolgozói takarítják a medencéket, hamarosan átadják a területet a munkásoknak. Energetikai korszerűsítés veszi kezdetét.
Dr. Padlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója közölte, hogy a munkálatok a héten elkezdődnek és várhatóan szeptember 15-ig be is fejeződnek.
– Energetikai felújításról van szó, tehát többek között nyílászáró-cserék, homlokzati hőszigetelés, illetve napelemrendszer is lesz az épület tetején. Mellette természetesen el fogjuk végezni a homokszűrőknek a cseréjét, a kútnak az állapotfelmérése is megkezdődött a június 11-én. 

Mától már nem üzemel a Júlia Fürdő.


A munkálatok ideje alatt sem a gyógyászati ellátás, sem a fürdőszolgátatás nem lesz elérhető. A vezérigazgató elmondta, hogy igyekeznek minden olyan szolgáltatást, ami kifejezetten a Júlia Fürdőhöz volt köthető ez időszakban is biztosítani a vendédégek számára. Így például a reggeli úszás is biztosítva van Sóstón, az 50 méteres medencénél. A gyógykúrák (amelyeket a fürdőben kezdtek el) a sóstói gyógyászati központban folytathatók, és nagyon fontos információ, hogy ugyanolyan önrészt kell fizetni, mintha a Malom utcán vették volna igénybe.
A Nyugdíjas Hétfő nevű program is marad, azt a Júlia bezárása miatt a Fürdőházban tartják. Amennyiben előre megváltott jegyüket vagy bérletüket a belvárosi fürdő bezárása miatt az érvényességi időn belül nem tudják felhasználni, úgy azok érvényességét az újranyitást követően meghosszabbítják a bezáráskor még esedékes időtartam mértékéig.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés