Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több nyíregyházi földutat aszfaltoztak le

| 2018. 06. 19. | 18:29:00
A Benczúr téren is dolgoznak.
Több nyíregyházi földutat aszfaltoztak le
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Immár tízzel kevesebb a földutak száma Nyíregyházán, a Csiha Kálmán utca, a Mária utca és a Sétány utca után befejeződött Sóstógyógyfürdőn a Zsuzsanna és Zivatar utcák aszfaltozása is – közölte június 19-én a nyíregyházi önkormányzat. 

Oroson az Ezüstfenyő és Platán utcát, Platán közt, Tujafa közt, Borbányán a Csárda utcát is teljes hosszban leaszfaltozták. A Kertvárosban pedig megújult a Rövid utca, valamint a Damjanich utca Huszár sor – Toldi utca közötti szakasza. Jelenleg egy-két helyszínen még az utómunkálatok zajlanak. Továbbra is több helyszínen zajlanak útépítések, út-, és járdafelújítások, rekonstrukciós munkálatok Nyíregyházán, szinte mindenhol kisebb-nagyobb forgalomkorlátozás mellett. 

A Belvárosban távfűtési-vezeték építése során az István utcai aszfaltozási munkálatokat már befejezték. Az Ibolya utcán a Géza és az István utca közötti szakaszon továbbra is a tartóoszlopok talpazatait távolítják el, ezért a gépjárműforgalom korlátozásra kell számítani.

A Benczúr tér felújításánál jelenleg a sétányok alapozása és a szegély építése zajlik. Június 19-én elbontották és elszállították a kerti bútorokat és a játszótér egyes elemeit, azokat majd egy másik városrészben állítják fel a későbbiekben. A tér körüli gépjárműforgalomban továbbra is csak óvatosan a gázpedállal, a Kölcsey Gimnázium felőli oldalon útszűkületre számítsanak!

A Pazonyi téren a járdaburkolati alap cseréje, megerősítése és a buszmegálló szegélyének építése zajlik, ezért ideiglenesen 20 méterrel odébb került a helyközi buszmegálló.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés