Hirdetés

Látta ezt a balesetet Nyírbátorban?

Szabolcsihír

2018.07.06. 08:29

Látta ezt a balesetet Nyírbátorban?
A kép illusztráció

Szemtanúkat keres a rendőrség.

Hirdetés

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján

egy zöld színű Suzuki Ignis típusú személygépkocsi közlekedett Nyírbátor belvárosának irányába június 29-én 5 óra 10 perckor. Vele szemben egy fehér Mercedes kisbusz közlekedett, amely az Árpád úton, egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban az előtte haladó kerékpáros előzésébe kezdett, emiatt áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol egy Suzuki Ignis oldalának ütközött.

A rendőrség keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú kerékpárost, akit a fehér Mercedes előzött a baleset bekövetkezéskor.

A rendőrség kéri, jelentkezzenek azok, akik a kerékpáros kilétére vonatkozóan, valamint a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés