Hirdetés

Legyen szabolcsi Az Év Fürdője!

Szabolcsihír

2018.07.12. 19:41

Legyen szabolcsi Az Év Fürdője!

Ön is szavazhat a kedvencére.

Hirdetés

Idén nyáron már negyedik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. Az Év Fürdője szavazásban közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért.

A termalfurdo.hu idén is három kategóriában keresi az ország legnépszerűbb fürdőit. A kategóriák kialakítására - Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője - azért volt szükség, mert a magyarországi fürdők igen eltérő adottságúak. A világszinten is egyedülálló termálvízkincsünkre épült hozzávetőleg 200 fürdő között megtalálhatóak, a néhány medencés, időszakosan nyitva tartó strandok ugyanúgy, mint a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező komplexumok.

A szavazás június 1-én kezdődött és már az első részeredmények is megszülettek. Itt látható, melyik az a 10-10 fürdő, amely június 30-ig a legtöbb szavazatot kapta a saját kategóriájában.

Megyénkből idén 8 fürdő versenyez

Eddig a legeredményesebben a Tiszavasvári Strandfürdő szerepelt a szavazásban, hiszen már több alkalommal is a díjazottak között szerepelt, tavaly a dobogós helyen végzett A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legnagyobb fürdője az Aquarius eddig egyik évben sem ért el helyezést, annak ellenére, hogy az adottságai alapján helye lett volna az élmezőnyben.

A június végi részeredmény alapján egyelőre egyik megyei fürdő sem szerepel a TOP10-ben, azonban eddig minden évben a nyár második felében érkezett a szavazatok döntő többsége, így még teljesen nyílt a verseny.

A megyéből induló összes fürdő itt látható.

A versenyt szervező termalfurdo.hu a tavalyi több mint 150 000 szavazó után arra számít, hogy idén is legalább ennyien szavaznak majd a kedvenc fürdőjükre. A verseny minden évben rendkívül szoros. Több esetben is csak néhány szavazat döntött az egyes dobogós helyezésekről.

Szavazni augusztus 31-ig lehet, a voksolók között wellnesshétvégéket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A verseny szabályainak értelmében az előző év győztesei nem indulnak, így idén nem lehet szavazni a Hungarospa Hajdúszoboszlóra, amely Az Év Fürdője kategóriában győzött, a Demjéni Termál Völgyre, amely Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában szerezte meg a győzelmet, és szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidőközpontra, amely A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában diadalmaskodott.

Bár a fürdők egymással versenyeznek, a szavazás célja mégis az, hogy a magyar fürdőkre irányítsa a figyelmet, hiszen a fürdőbe járás nem több egyszerű kikapcsolódásnál. A testünkre és az idegrendszerünkre egyszerre gyakorol kiváló hatást, nem csak gyógyításra alkalmas, de a betegségek megelőzésében és a sportolás utáni regenerációban is nagyon hasznos.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fürdőire ide kattintva lehet szavazni.

szavazásAquariusAz Év Fürdője

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés