Hirdetés

Valakinek eszement ötlete támadt Kisvárdán

police.hu

2018.07.17. 12:03

Valakinek eszement ötlete támadt Kisvárdán

Keresi a rendőrség.

Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást. Az eddig ismeretlen tettes a Kisvárda-Hármasúti vasúti megállóhelyen megrongálta a sínpárok között kifeszített drótkerítést július 16-án.

A rongálás következtében a kerítés egyik tartóoszlopa a sínek irányába megdőlt, ami balesetveszélyes állapotot idézett elő és emiatt a vasúti közlekedés közel egy órán át szünetelt.

A rendőrség az ismeretlen elkövető azonosítása és elfogása érdekében megkezdte a szükséges eljárási cselekmények elvégzését.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik az elkövető személyéről, illetve az elkövetés körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kisvárdai Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés