Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Autó, pince, avar lángolt

| 2018. 08. 25. | 11:29:00
Nyíregyházán és a megyében volt dolguk a tűzoltóknak
Autó, pince, avar lángolt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy lakóház pincéjéban péntek délelőtt Nyíregyházán, a Gémeskút utcában. A tűzesetben egy ott lakó enyhe füstmérgezést szenvedett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. 

Ezer négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet kapott lángra péntek délelőtt szintén Nyíregyházán, a Pethő utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Hasonló eseményeknél avatkoztak be a mátészalkai hivatásos tűzoltók Győrtelek külterületén, a kisvárdai hivatásos tűzoltók Kisvárdán, a Szentlászlóhegyen, valamint Kékcsén, a Petőfi utcában. Személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

Autó is lángolt

Kigyulladt egy benzin üzemű személygépkocsi motortere péntek délután a megyszékhelyen, a Kállói út és a Szőlő utca kereszteződésében. Az ott tartózkodók három porral oltó berendezés segítségével a tüzet eloltották és a járművet áramtalanították. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt. 

Két személygépkocsi ütközött össze péntek éjszaka Nyíregyházán, a Vay Ádám körút és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés