Hirdetés

Jön a Sunshine Total Music Party!

szabolcsihir.hu

2018.08.30. 15:57

Jön a Sunshine Total Music Party!

Az új a helyszínen a nyíregyházi nyár szépét is megválasztják.

Hirdetés

Szombaton elérkezik az ünnepélés ideje, hiszen idén szeptember elsején tartja a 99,4 Sunshine Fm újabb születésnapi buliját, a Sunshine Total Music Partyt. Az idei év egyik újdonsága, hogy a helyszín ezúttal Sóstó lesz.

A hagyományoknak megfelelően 2018-ban is a Miss Summer Sunshine szépségversennyel kezdődik a programok sora, ezúttal a bájos hölgyek közül a Parkfürdőben választja ki a zsűri, a legszebbeket.

Ebben a versenyben is történtek változások, ugyanis a helyszínen is van lehetőség nevezni a hölgyeknek, délelőtt tíz órától. A verseny délután három órakor veszi kezdetét. Nem kell messzire mennie azoknak, akik a Total Music Partyt választják esti programnak, ugyanis a parkfürdő bejárata mellett lévő Sóstó Garden ad otthont az idei szülinapi bulinak.

Este nyolc órától indul a party, melyen a Sunshine dj-k mellett ismert lemezlovasok SaberZ és Jackwell, helyi tehetségek, Zoya és a LifeStyle, valamint top zenekarok,

a Follow The Flow és az Animal Cannibals gondoskodnak majd a jó hangulatról.

Balogh Béla, a Sunshine Rádió Kft. ügyvezetője úgy véli, a hallgatók már várják és elvárják, hogy évente egyszer együtt ünnepelhessenek.    

Sunshine

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés