Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kerek évfordulót ünnepel az ország Berényi Mikije

| 2018. 08. 19. | 10:46:00
A sorozatsztár lassan két évtizede látható a képernyőkön.
Kerek évfordulót ünnepel az ország Berényi Mikije
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Születésnapos Szőke Zoltán színész, szinkronszínész, akit az ország Berényi Miklósként ismert meg, miután a képernyőn a Barátok közt című filmsorozatban tűnt fel.

Idén ráadásul két kerek évfordulót is ünnepel: augusztus 19-én 50. születésnapját (1968. augusztus 19-én született Újvidéken), október 26-án pedig a Barátok közt 20. születésnapját.

A képernyőn az RTL Klub szappanoperájában ismertük meg. A sorozat 1998. október 26-án indult, s bár az eltelt két évtized alatt a szereplők közül sokan lecserélődtek, Szőke Zoltán, Varga Izabella (aki elvált feleségét, Balogh Nórát alakítja), valamint Tihanyi-Tóth Csaba (Laci) és Várkonyi András (mindenki Vili bácsija) az elejétől szereplője a sorozatnak.

Az állami gondozásban nevelkedett, nőcsábász sármőr, aki eddig háromszor vette el gyermekkori szerelmét, Balogh Nórát, majd mindannyiszor el is vált tőle, a sorozatban kemény üzletembert alakít, aki sokszor a törvényes utat sem tiszteli céljai elérésében.

Magánéletéről elég keveset hallani. Első feleségétől, Laki Anikótól két éve vált el. Frigyüből két fiú született, Zoltán és Bence. Ők nemrég tűntek fel a képernyőn, amikor egy rövid időutazáson vehettek el a tévénézők a népszerű sorozatban: Szőke Zoltán fiai alakították a Berényi testvéreket.

Válása után Szőke Zoltán 2017-ben nősült meg újra, második felesége, Annamária tinédzserkori szerelme. Egy osztálytalálkozón 23 év után látták meg egymást újra, s már nem volt kérdés a folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés