Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem élt a nyíregyházi szatír a kedvezménnyel

| 2018. 08. 21. | 11:34:00
Ismét elővette.
Nem élt a nyíregyházi szatír a kedvezménnyel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt év nyarán egyik nap kora este a Nyíregyháza közelében élő férfi gépkocsival a megyeszékhelyre utazott, majd a Sóstói úti kórház közelében leparkolt, és futni kezdett az erdőben. A szándéka azonban nem csupán a futás volt, ugyanis néhány kör megtétele után megállt egy pihenőhelyen, alsónadrágját letolta, és nemi szervét mutogatta egy arra futó helybéli nőnek. A nő az eseten felháborodott, és értesítette a férjét, aki kis idő elteltével gépkocsival a helyszínre érkezett, majd üldözőbe vette a mutogatós férfit. Sikerült is utolérnie a menekülő férfit, akit a rendőrség kiérkezéséig visszatartott.

A büntetlen előéletű férfivel szemben az ügyész akkor a vádemelést elhalasztotta egy évre, mert úgy ítélte meg, hogy ez is elegendő ahhoz, hogy a jövőben ne kövessen el bűncselekményt.

Az egy év azonban nem telt el eredményesen, ugyanis a férfi idén április közepén, Szombathelyen a Csónakázó tó melletti parkban egy padon ülve újra letolta a nadrágját, és a nemi szervét mutogatta az arra járó nőknek.

A fentiek miatt Szombathelyen is vádat emeltek a férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt, valamint a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség is elrendelte a tavaly indult eljárás folytatását, és szintén vádat nyújtott be szeméremsértés vétsége miatt a Nyíregyházi Járásbíróságon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés