Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Novemberig nem nyit ki a Júlia Fürdő Nyíregyházán

| 2018. 08. 17. | 16:01:00
A csúszásnak több oka is van.
Novemberig nem nyit ki a Júlia Fürdő Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kivitelezés során olyan nem várt problémák merültek fel, melyek orvoslása időigényes, de megoldásra kerülnek – tudatta közleményében augusztus 17-én a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

A város kedvelt fürdőjében  június óta energetikai korszerűsítési munkálatok zajlanak.

Ennek keretében többek között hőszigetelést kapnak a homlokzati felületek, új nyílászárók kerülnek beépítésre, napelemes rendszerrel egészül ki az elektromos hálózat, valamint a főépületi lapostető hő-, és csapadékvíz szigetelésnek cseréje is megtörténik. Az uszoda teljes légkezelő rendszere, illetve a termál világ, és az öltöző légkezelésének vezérlése és csövezése is megújul, korszerűsítésre kerül a fogadótér, és az uszoda világítási rendszere.

Az üzemeltető tájékoztatása szerint a beruházást nem tudják a tervezett időben befejezni, várhatóan novemberre készülnek el a munkákkal.

A csúszás egyik komoly oka, hogy a feltárást követően, a medence fölötti és a főépület tetőszerkezeténél is komoly problémák merültek fel, melyeket orvosolni kell. A Júlia Fürdő így a tervek szerint november 3-án nyitja meg újra kapuit a vendégek előtt.

A várható újranyitásig változatlanul működik a nyugdíjas hétfő nevű program a Fürdőházban, gyógykezelések pedig az Aquarius Fürdőgyógyászaton vehetők igénybe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés