Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egész Nyíregyháza bringára pattan

| 2018. 09. 19. | 14:19:00
A város minden sarkáról várják az érdeklőket.
Egész Nyíregyháza bringára pattan
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb, tömegeket megmozgató kerékpáros rendezvényre készül Nyíregyháza. Ezúttal az egész városra kiterjed a Bingaváros 7.1 névre keresztel egésznapos rendezvény, melyet október 6-án tartanak a megyeszékhelyen.

A program elnevezése nem véletlen, hiszen a 7.1 azt jelenti, hogy nemcsak a belváros, hanem a városrészek is bekapcsolódnak.

Valamennyi helyen, Borbányán, Jósavárosban, Kertvárosban, Nyírszőlősön, Oroson, Örökösföldön, Sóstón és a belvárosban is lesznek regisztrációs pontok, sőt maguk a városrészek is versenybe szállhatnak – hangzott el a rendezvény sajtótájékoztatóján. Juhász Miklós, a társszervező a BringaSziget képviselője azt emelte ki, hogy a rendezvénnyel az volt a céljuk, hogy az egész várost bevonják a rendezvénybe és igyekeznek a megfelelő technikai feltételeket is biztosítani. A programok reggel kilenc órakor kezdődnek, és késő estik tartanak.

Egészségügyi mérések, tanácsadások sportági bemutatók, gyermekprogramok színesítik a rendezvényt. Este 6-tól pedig a Kállay-Saunders Band koncertezik a Kossuth téren.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés