Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két szabolcsi iskolában még nem ért véget a szünidő

| 2018. 09. 06. | 20:58:00
Vaján és Hodászon később kezdődik a tanítás.
Két szabolcsi iskolában még nem ért véget a szünidő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hodászon és Vaján sem kezdődött még meg az általános iskolásoknak az új tanév, mert nem fejeződött be az intézmények felújítása – adta hírül az RTL Klub.

A Hodászi Kölcsey Ferenc Általános Iskola intézményvezetője, Szabó Nándor az iskola sulinetes oldalán értesítette a szülőket a későbbi iskolakezdésről. E szerint:

A 2018-2019-es tanév első tanítási napja szeptember 10-én (hétfőn) lesz.

Ennek oka, hogy az iskola főépületének rendkívül elhasználódott állapota miatt, halasztást nem tűrő belső és külső felújítási munkálatokat kellett elvégezni a nyáron a fenntartó Mátészalkai Tankerületi Központ jóvoltából, a munkák várhatóan 10-éig fejeződnek be.

A tanulókat immár egy kívül-belül megújult épületben, felújított tornateremmel várják szeptember 10-én. A tanévnyitó ünnepség reggel 8 órakor az iskola udvarán lesz.

A szintén Mátészalkai Tankerületi Központhoz tartozó, vajai Molnár Mátyás Általános iskolában sem kezdődött el a tanítás szeptember első hetében. Az iskola Facebook-oldalán üzenik a diákoknak és a szülőknek, hogy

a tanévnyitó itt is szeptember 10-én, hétfőn reggel 8-kor kezdődik, és rögtön utána megtöltik az iskolatáskákat is, minden osztálynak kiosztják a tankönyveket.

Azt kérik, hétfőn még mindenki gondoskodjon magának elemózsiáról, mert tízórait, ebédet még nem tudnak biztosítani, az igényeket az első tanítási napon mérik fel.

Rövidített órák lesznek, 11 óra 50 perckor véget ér a hétfői tanítás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés